"Ostani doma" iskustvo: "Svađamo se, ali ne izlazimo"

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Don_Rickles

20-03-2020 19:43h
Tek će ljudi da počnu da shvataju koliko smo užasni, koliko su zapostavili djecu.. Kaže gleda uzasne YouTube kanale? Gledao je i do sad, samo vas nije bilo briga.. Isplivace mnoge stvari na povrsinu

Haos_kosmos

20-03-2020 22:26h
Drzava je kriva sto od cijele teritorije nije napravila karantin pa da se krecemo normalno. Ovako cemo se poubijat izmedju sebe.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: