Stavi tačku na 2020. - Beauty Friend

Zamijeni tačke - uštedi, skupi tačke - ponovo uštedi

39994 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

Dragi naši Beauty Friend prijatelji, svi smo jedva čekali da se završi 2020. I eto na korak smo od njenog kraja. I na korak smo da sa novom nadom i entuzijazmom zakoračimo u 2021. Bez obzira na sve nemile okolnosti bili smo podrška jedni drugima u „krugu prijatelja“. Čuvali smo jedni druge, poštovanjem svih preporuka za očuvanje zdravlja, ne odustajući od svojih dobrih navika – Cosmetics-a & Beauty Friend loyalty kartice. Znamo da ste vrijedno skupljali Beauty Friend tačke, da ste koristili mnoge povoljnosti i da ste pratili sve naše aktivnosti, kakva je i Beauty Friend nagradna igra.

Možda imate još neiskorišćenih tačaka na svojoj kartici, a već od prvog radnog dana 2021. počećete da skupljate nove. Zato vam je Cosmetics omogućio da te preostale „stare“ tačke iskoristite do 31. januara 2021.

Zato, katalog u ruke ili ga preuzmite sa našeg sajta, pa osmislite kako ćete tačke najbolje iskoristiti. Da li će to biti kupovina ponuđenih prozvoda za 10, 50 ili 100 tačaka, gdje su popusti 20% i 40%, ili ćete odabrati brendove sa ponude za 15, 25 ili 200 tačaka, odluka je vaša. A tu je i mogućnost trgovina po sopstvenom izboru, u kojima u zamjenu za 45 tačaka slijedi 5% popusta, za 95 tačaka 10%, a za 150 tačaka 15% popusta.

16.01.2021.– 31.01.2021. skupljate trostruke tačke!

U ovom periodu, umjesto uobičajenog Beauty Friend pravila, 1€= 1BF tačka, važiće da se za svaki potrošeni Euro u Cosmetics-u “upisuje” 3 tačke na vašoj kartici, a to će vas voditi brže do novih popusta!

#kadsiokruženprijateljima ili Beauty Friend nagradna igra

Novi ciklus popularne #kadsiokruženprijateljima nagradne igre traje do 14.02.2021. a ovoga puta nagrada je iPhone 12! Ovo je najjednostavnija nagradna igra, jer od vas ne traži da popunite kupon, šaljete sms, ubacujete račin u kutiju, niti ikakav vid dodatnog napora. Dovoljno je samo da koristite svoju Beauty Friend karticu kada god obavljate kupovinu kod bilo kojeg Beauty Friend partnera (uz Cosmetics to su Crnogorsko narodno pozorište, InterNos Medical centar, turistička agencija Gallileo, Piazza Italia, Dogo, Grand salon namještaja, Samsonite, La Galleria salon namještaja, Coincasa, Alfa ton Lekić, frizerski salon Look by Violeta, Luce Italia, Enterijer dizajn Studio, Garinello, Geox, HD Laković, Bla-bla, Haus majstor, OVS, K-sport, Kids Land, Vitapur i Dream House hotel) Svake dvije takve kupovine kod različitih partnera su jedna šansa za osvajanje nagrade. Zato, ne zaboravite da pokažete svoju BF karticu, kad god kupujete kod BF partnera! Svaki novi par trgovina, povećava šansu za osvajanje nagrade.

Kako do Beauty Friend kartice?

Korisnik Beauty Friend kartice može postati svako ko popunjavanjem pristupnice u Cosmetics-u ili online podnese zahtjev. Beauty Friend kartica korisnika uvodi u krug prijatelja kojim kupovina postaje dodatna ušteda!

Da bi korisniku kartica uvijek bila pri ruci, ili da bi porodica sakupljala tačke na jednoj kartici, Beauty Friend kartica ima i svoju privezak varijantu koja se takodje dobija jednostavnim prijavljivanjem u Cosmetics-u, uz osnovnu karticu. Ovdje možete popuniti formular za idavanje Beauty Friend kartice.