Skener - jedna od najefikasnijih dijagnostičkih metoda

Uređaj poslednje generacije dostupan kod nas

CT Skener omogućava virtuelne preglede (kolonoskopiiu, bronhoskopiju, koronarografiju itd) i zamjenjuje ove invazivne metode sa preciznošću od preko 90%.U konsultaciji sa specijalistom, odlučite da li je skener pravo rješenje za vas

22763 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

Ovaj uređaj poslednje generacije zbog svojih karakteristika jedinstven u Crnoj Gori i okruženju, od sada je dostupan pacijentima poliklinike Moj Lab.

U pitanju je primjena najsavremenijih tehnologija zahvaljujući kojima se omogućava detaljno ispitivanje tkiva kroz savršen kvalitet slike, snimanje djece i odraslih pacijenata uz ultra niske doze zračenja, uz minimalnu potrebu za sedacijom i držanjem daha tokom pregleda.

CT Skener omogućava virtuelne preglede (kolonoskopiiu, bronhoskopiju, koronarografiju itd) i zamjenjuje ove invazivne metode sa preciznošću od preko 90%.U konsultaciji sa specijalistom, odlučite da li je skener pravo rješenje za vas.

Automatizovano podešava dozu zračenja u odnosu na pacijenta, njegovu starosnu dob i težinu, a redukcija u količini zračenja kod određenih pregleda je čak do 85%.

U poliklinici Moj Lab, ordinira tim iskusnih radiologa, dr Vuk Kadić i dr Srđa Ilić. Dokazana stručnost dr Kadića i dr Ilića i dijagnostički uređaji najnovije generacije, omogućavaju najkraći put do uspostavljanja precizne dijagnoze i liječenja.

Za COVID i post COVID pacijente u poliklinici Moj Lab snimanje pluća skenerom je 80 eura.

Preporučujemo za Vas