Najsavremeniji ultrazvučni aparat na svijetu od sada u ordinaciji Natal

Matrična 4D HDlive sonda isporučuje ultra brze volumne stope 10 puta jače od standardnoh sondi sa mehaničkom tehnologiom, fleksibile formate snimanja i izvrsnu rezoluciju od rutinskih pregleda do složene fetalne ehokardiografije

27216 pregleda 0 komentar(a)
ordinacija Natal, Foto: Natal
ordinacija Natal, Foto: Natal

Vodeći se principom da je prevencija i dobra dijagnostika najbolji čuvar zdravlja, nabavili smo najsavremeniji ultrazvučni aparat na svijetu - “General Electric Voluson E10”, koji je zadnja riječ tehnologije kada je u pitanju ultrazvučna dijagnostika ženskog zdravlja.Ovo je prvi i jedini GE Voluson E10 u Crnoj Gori. Zahvaljujući ovom aparatu i znanju naših eminentnih ljekara iz zemlje i inostranstva, u ordinaciji Natal je reproduktivno zdravlje žene, trudnoća i razvoj fetusa unaprijeđeno do najvišeg nivoa.

Najsavremeniji ultrazvučni aparat
Najsavremeniji ultrazvučni aparatfoto: Natal

Šta je to što ovaj ultrazvučni aparat čini superiornijim u odnosu na konkurenciju?

Voluson E10 je jedini ultrazvučni aparat na svijetu koji posjeduje matričnu (matrix) 4D HDlive konveksnu sondu, koja prenatalnu dijagnostiku uzdiže do nivoa da možete uživo pratiti pokrete bebe, grimase i osmijeh, ali i otkriva najranije urođene anomalije ploda.

Matrična 4D HDlive sonda isporučuje ultra brze volumne stope 10 puta jače od standardnoh sondi sa mehaničkom tehnologiom, fleksibile formate snimanja i izvrsnu rezoluciju od rutinskih pregleda do složene fetalne ehokardiografije.

Najsavremeniji ultrazvučni aparat
Najsavremeniji ultrazvučni aparatfoto: Natal

Specifičnost ovog dijagnostičkog uređaja jeste i što funkcioniše u 2D, 3D i 4D HD modu, čijim se kombinovanjem opisuju najfinije anatomske strukture još nerođenog djeteta ili ginekološih organa, odnosno dojke.

Zahvaljujući svemu navedenom, Volusion E10 roditeljima uliva veliko povjerenje prilikom pregleda, ženama prijeko potrebne informacije o ranim fazama patologije reproduktivnih organa, a ljekarima pomaže da važne dijagnoze donesu na vrijeme.

Najsavremeniji ultrazvučni aparat
Najsavremeniji ultrazvučni aparatfoto: Natal

Za Vaše zdravlje i zdravo pomotomstvo – ordinaciji Natal, osnovana 1993. godine.

Kontakt informacije:

*II Crnogorskog bataljona 2H, Podgorica

*020/273 273; 067/ 25 25 00

*info@ordinacijanatal.me