Voditelji Dejan Pantelić i Dea Đurđević vam poručuju nešto važno!

Šta vaša torba za godišnji odmor mora da sadrži, pored kreme za sunčanje i zašto je važno da se tokom cijele godine, bez obzira na godišnje doba, brine o zdravlju i imunitetu, govore Dejan Pantelić i Dea Đurđević

29392 pregleda 0 komentar(a)
Foto: International Health
Foto: International Health

Sa prvim danima ljeta, voditeljka Dea Djurdjević, koja nekoliko godina, nakon saobraćajne nezgode koju je imala, pažljivo bira suplemente koje koristi, a posebnu pažnju posvećuje brizi o imunitetu, podelila je sa svima šta je njen savjet, kada je u pitanju borba za dobar imunitet.

Ne budite kampanjci i ne brinite o svom zdravlju, kada ste na putu da ga izgubite. Period iza nas je pokazao da je jedino mudro da o svemu mislite na vrijeme, naročito kada je zdravlje u pitanju. Zato krenite na vrijeme da stvarate kapital za zdravu jesen i zimu, bez virusa i bakterija. Moj saveznik je Ge 132. A može biti i vaš! Mislite na vrijeme!

Dejan Pantelić podsjeća zašto je važno da svi oni koji imaju teška, hronična i maligna oboljenja, treba da koriste preparat Ge 132 plus natural! Zato što ovaj preparat može da vam produži život i poboljša njegov kvalitet.

Posao koji radim, lični integritet i moje vaspitanje mi ne dozvoljavaju da bilo kada kažem da je nešto dobro, a da prije toga nisam probao. U proizvod Ge 132 plus narural vjerujem! Ali želim da vam poručim da bilo da je napolju plus četrdeset, ili minus dvadeset, vašem organizmu je potreban kompleks antioksidanata, kakav ima preparat Ge 132 plus natural.

Ne dozvolite da vas sunce, visoke temperature, miris borovine i mora, zavaraju da se ne možete razboljeti, bilo od virusnih, ili bakterijskih infekcija, kojih je sve više.

Jedino što u ovom trenutku možemo, jeste da brinemo o svom imunitetu, stalno, tokom cijele godine.

Ako ste tri mjeseca pre odlaska na odmor, išli u teretanu, ili radili vežbe, da biste lepo izgledali u kupaćem kostimu, razmislite da li je potrebno da tri meseca pred početak jesenje sezone, brinete i o svom imunitetu.

Poslušajte savjete ljekara širom regiona, kao i one koji vam se godinama obraćaju preko malih ekrana, a vjerujete im.

Jedina mudrost današnjice je preventiva.

Kompanija International health se pobrinula da vi budete spokojni i zato na tržištu postoje preparati, kao što su Ge 132, Ge 132 plus natural i Ge Kids.

Za zdravu porodicu!

Zdravi bili!

Prije primjene konsultujte se sa svojim ljekarom ili farmaceutom

Svi proizvodi imaju kliničku studiju za bezbjednost i podliježu svim zakonskim provjerama i regulativama