Rešenje za sve tipove kose

Šampon Restorex i proizvodi za njegu kose imaju trenutni efekat na kosu, dajući vidljive rezultate u kratkom vremenu.

37136 pregleda 78 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Restorex
Foto: Restorex

Za razliku od konvencionalnih šampona sa efektom rasta kose, Restorex daje značaj zdravlju kose.

Restorex sa efektom zdravog rasta; Svojom biljnom formulom koja sadrži fitosterol pomaže kosi i vlasištu u rastu održavajući ih zdravim. Biljni vitamini i minerali u svojoj formuli hrane folikule kose i štite i jačaju kosu koja raste zdravo.

Pogodni za svakodnevnu njegu, šamponi Restorex i proizvodi za njegu kose sa zdravim efektom rasta ne ugrožavaju vaše zdravlje dok stimulišu rast kose. Šampon Restorex i proizvodi za njegu kose imaju trenutni efekat na kosu, dajući vidljive rezultate u kratkom vremenu.

NJEGA KOSE

Vrhovi kose, koji su istrošeni od oblikovanja i bojenja, pa čak i od čestog češljanja, pucaju, suše se i nakon nekog vremena imaju račvast izgled. Ako svakog meseca ošišate vrhove kose za pola centimetra, vaša kosa će izgledati živahna, čupava i sjajna jer će se riješiti nezdravih djelova.

UČINAK FITOSTEROLA

Restorex jača vašu kosu svojom biljnom formulom koja sadrži fitosterol. Fitosterol stimuliše ćelije koje izazivaju rast kose. Fitosterol osigurava da su kosa i vlasište zdravi, i pomaže kosi da raste zdravo.

USLOV ODRŽAVANJA

Ne biste trebali zanemariti brigu o kosi. Kada duga kosa izgubi glamur, gubi i zdravlje. Da biste to spriječili, osim ishrane, trebalo bi da koristite proizvode koji mogu doprinijeti zdravlju kose, poput ulja za njegu kose i maske za njegu kose 2-3 puta nedeljno prije toplotnih tretmana.

SKUPLJAJTE KOSU I SPAVAJTE

Sakupite kosu što slobodnije. Takođe možete napraviti labavu pletenicu ako je predugačka. Ako imate kovrdžavu kosu, možete napraviti vrlo labavu punđu preko glave. Ova punđa takođe će vaše lokne učiniti istaknutijima.

VAŠI OMILJENI RESTOREX PROIZVODI

Sam šampon nije dovoljan za jaku, zdravu kosu. Otkrijte Restorex proizvode za zdraviju i jaču kosu s maskom za njegu kose, restorativnim uljem za njegu i tečnim regeneratorom.

Šampon protiv peruti

Štiti i jača zdravu rastuću kosu njegujući pramenove kose. Pomaže u uklanjanju vidljive peruti dok se bori protiv faktora koji izazivaju perut.

Šampon za normalnu kosu

Štiti i jača zdravu rastuću kosu negujući pramenove kose koji vremenom gube sjaj. On daje prirodan sjaj vašoj kosi i daje dodatni sjaj.

Šampon za njegu suve i oštećene kose

Štiti i jača zdravu rastuću kosu njegujući pramenove kose koji su vremenom istrošeni zbog faktora okoline, poput prašine, prljavštine i boje. Popravlja vašu oštećenu kosu i pomaže u ishrani pramenova kose. Vlaži i omekšava kosu.

Šampon protiv opadanja kose

Štiti i jača zdravu rastuću kosu njegujući pramenove kose. Pomaže u sprečavanju opadanja kose pomoću beta-sitosterola i kvercetina iz ekstrakta biljke bršljana. Aminokiseline i minerali revitalizuju i jačaju vlakna kose.

Šampon za njegu masne kose

Štiti i jača zdravu rastuću kosu njegujući pramenove kose. Efekat niacinamida na uravnoteženje sebuma na vlasištu pročišćava i čini vašu kosu punijom.

Maska za njegu kose sa efektom zdravog rasta

Regulišući balans vlažnosti kose, popravlja kosu i daje joj mekoću.

Arganovo ulje za njegu kose sa efektom zdravog rasta

Pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanih termičkom obradom. Vlaži i omekšava kosu, čineći je jačom i zdravijom.

Tečni regenerator za zdrav rast

Olakšava češljanje kose i daje sjajan izgled kosi.

https://www.instagram.com/restorex_montenegro/