Poliklinika HIPOKRAT proglašena najboljom

Tim doktora, mri tehničara i medicinskog osoblja svojim radom, trudom i zalaganjem nagradjeni su priznanjem za prvorangiranu ustanovu u pružanju medicinskih usluga

36844 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipokrat
Foto: Hipokrat

Poliklinika Hipokrat osnovana je u decembru 2014. godine. Ova zdravstvena ustanova obezbjeđuje brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje u više grana medicine – radiologiji, ortopediji, fizijatriji i neurologiji. Stručno, iskusno i ljubazno osoblje brine se da tretman svakog pacijenta odgovara najvišim standardima dobre medicinske prakse.

Svoj rad zasnivaju na ispunjavanju očekivanja i potreba pacijenata. U ovoj ustanovi trude se da idu u korak sa vremenom i da prate međunarodne trendove kako bi zadržali kvalitet po kome se prepoznaju od osnivanja. Savremene dijagnostičke metode, saradnja sa najboljim domaćim i vrhunskim stručnjacima iz regiona i svijeta, stalne edukacije i usavršavanje, garantuju ostvarenje ovog visoko postavljenog cilja.

U okviru Poliklinike Hipokrat posluje više poliklinika, koje se nalaze u Podgorici, Nikšiću i u Radanovićima, u opštini Kotor, a uskoro i u Baru. Namjera uprave ove ustanove jeste da otvori još poliklinika kako bi što veći broj građana imao brži i lakši pristup kvalitetnoj medicinskoj usluzi. U toku je izgradnja savremenog medicinskog centra u Podgorici.

U saradnji sa partnerima – Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore, osiguravajućim društvima, bankama, sindikatima, sportskim savezima, Poliklinika Hipokrat pacijentima obezbjeđuje povoljnosti u vidu popusta ili odgođenog plaćanja usluga, kao i ostvarivanje prava osiguranicima FZOCG koja su regulisana ugovorom.

Tim doktora, mri tehničara i medicinskog osoblja svojim radom, trudom i zalaganjem nagrađeni su priznanjem za prvorangiranu ustanovu u pružanju medicinskih usluga.

Poliklinika Hipokrat
foto: Poliklinika Hipokrat

Dodijeljeno priznanje je svakako potvrda dobrog rada menadžmenta ali i podstrek da nastave sa ulaganjem u izvrsnu medicinsku uslugu.

Hipokrat poliklinike – Već 7 godina dio Vaše porodice.

Podgorica +382 69 333888

Nikšić +382 68 333788

Radanovići +382 69 822822