Kako se ljepota njeguje na pravi način – dokazali smo za samo pola godine

Zašto je botox tretman spas za vašu kosu?
Šta je Polygel i kako do lijepih, prirodnih i njegovanih noktiju?
Znate li da je depilacija šećernom pastom efikasnija i blagotvornija za vašu kožu?
Kako se 100% zdravo i sigurno riješiti celulita LPG tretmanima?

22792 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sfida
Foto: Sfida

“Sfida – casa di bellezza” je novootvoreni kozmetičko frizerski salon na Trgu Republike br.13 koji pruža sada popularne depilacije šećernom pastom, anti-celulit tretmane LPG aparatom, klasične i relax masaže, pedikir, manikir i sve vrste unisesex frizerskih usluga. Sada izdvajamo ono što je trenutno najtraženije kod nas.

Botox za kosu

Tretman botoxom je namijenjen prvenstveno oštećenoj, suvoj kosi, ispucalih krajeva, ali ga možete koristiti ma kakav da je kvalitet vaše kose. Sastav ovog tretmana je bogat masnim kiselinama omega 3 i 6, ekstraktom bambusa i sjemenom lana. Ne sadrži mineralna ulja, niti isušujuće alkohole i parabene. Napomenućemo da Botox neće proizvesti promjenu u obliku kose, ali će poboljšati njeno stanje. Botox nije tretman kao keratin ili drugi hemijski proizvodi, naprotiv - služi kao alternativa za popravak cjelokupne kose. Ovaj tretman je posebno preporučljiv za sve koji hemijski tretiraju svoju kosu, koja je zasićena čestim feniranjem, peglanjem i presanjem.

Nakon tretmana struktura dlake je ojačana, poboljšane elastičnosti, popunjenih ispucalih krajeva. Kosa je izuzetno lijepa na dodir, glatka, sjajna, bez težine i sljepljivanja.

Tretman botoxom pruža hidrataciju i njegu kose, kako spolja tako i iznutra. Važno je napomenuti da pomaže u eliminaciji peruti i psorijaze.

Polygel za nokte

Da li je važnija briga o kosi ili rukama i noktima? Jednako je važna!

Svaka njegovana žena, koja vodi računa o sebi i svom izgledu, ne pravi razliku, a san svake žene je lijepa ruka sa istim takvim noktima.

Polygel objedinjuje najbolje sastojke od dva već provjerena proizvoda za nokte: akril i gel. Ovaj spoj ga čini najboljim od svega što trenutno postoji na tržištu prozvoda za nokte. Polygel je lakši, snažniji, zdraviji i prirodnijeg izgleda. Bez nanošenja velike količine gela, koji treba naknadno obraditi, polygel se nanosi na tipsu, koja savršeno oblikuje vaš nokat i koja se uklanja da bi nokat bio što prirodniji i ljepši.

Polygel je primjenljiv na svim dužinama nokta. Bez obzira da li su vam nokti zdravi i jaki ili krti, lomljivi i oštećeni – Polygel svakoj ženi omogućava lijepe i njegovane nokte!

Zašto je depilacija šećernom pastom broj 1 u svijetu?

Šećerna pasta je jedna od najstarijih metoda, koja se naziva još i egipatska, čiji naziv duguje svom geografskom porijeklu i kraljici Kleopatri, koja se navodno i sama služila ovom metodom skidanja dlačica sa svog tijela.

Tehnika uklanjanja dlačica je usavršena na način da otklanja dlaku u smjeru rasta i to u njenom ranom stadijumu, bez preloma dlake, a ujedno uklanja i odumrle suve ćelije sa kože.

Sa stanovišta salona i kozmetičarki koje rade sa njom, depilacija šećernom pastom je vremenski 2-3 puta duža, fizički je teža za rad, skuplja je u odnosu na depilaciju voskom, ali klijent ipak posle ove depilacije dobija višestruke benefite.

Prvi je zdraviji metod, njen sastav je potpuno prirodan, bez dodatka konzervansa, aditiva, boja… posle ove metode nema pucanja kapilara, iritacije, bezbolnije je, pasta nije vruća, djeluje kao blagi piling, a možda i najvižnije je da više nema uraslih dlačica. S vremenom dlake rastu sve redje, svjetlije, mekše, a posle nekoliko tretmana vraćaju se posle 4-6 nedelja, folikul dlake i njen korijen u potpunosti oslabe. Ova metoda je posebna jer uklanja 90% dlačica s korijenom, čak iako nijesu duže od 2-3 mm.

Posebno se preporučuje za depilaciju osjetljivih zona kao što su pazuh, lice, ruke, kao i osobama sa osjetljivom kožom.

LPG anticelulit tretman – zdravo do savršenog izgleda

Današnje vrijeme i način života, doveli su do toga da ne postoji žena koja ne muči muku sa celulitom, u većoj ili manjoj mjeri. Celulit se ne javlja samo kod osoba koje imaju problem sa viškom kilograma, već se može uočiti i kod veoma vitkih i mršavih. Raznim dijetama i vježbama, tjelesnu masu možete dovesti do željenog stanja, ali celulit ili takozvana “pomorandžina kora”, ostaje tu gdje jeste. Mi i zato imamo rješenje.

“LPG tretman” je 100% prirodna, neinvazivna, neagresivna metoda mehaničke simulacije kože i vezivnog tkiva u vidu dubinske masaže. Glavna prednost ovog tretmana je što je usmjeren na konkretne djelove tijela koji su otporni na bilo koju vrstu vježbanja ili dijete, a to su ledja, ruke, struk… Tokom jednog LPG anticelulit tretmana, vrši se stimulacija i prirodno razradjivanje i oslobadjanje nataloženih masnih naslaga, a mehaničko djelovanje na kožu podstiče njenu elastičnost i čvrstinu. Poslije samo 3-4 tretmana, figura postaje tanja, vitkija, a masne naslage nestaju tačno tamo gdje smoi željeli. LPG masaža pozitivno utiče na meka tkiva, stimuliše medjućelijski metabolizam i snadbjevenost kiseonikom, reguliše rad hormona i nervnog sistema. LPG aparat je proizveden u Francuskoj i prvobitno je bio namijenjen uklanjanju ožiljaka od opekotina, ali se spektar djelovanja proširio, kako u fizikalnoj medicini, estetici, sportu, ali se prvenstveno koristi za uklanjanje celulita. LPG tretman se sprovodi individualno i u potpunosti je prilagodjen vašim potrebama.

Sfida
foto: Sfida