Pokrenuta akcija za Dječiji dom ,,Mladost”, Bijela

Akcija je samo jedna u nizu društveno-odgovornog angažmana poliklinika Hipokrat.

14693 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PZU Hipokrat
Foto: PZU Hipokrat

PZU Hipokrat pokrenula je humanitarnu akciju za Dječiji dom ,,Mladost" u Bijeloj. Od ukupno ostvarenog prihoda u decembru, 10% biće donirano našoj djeci u Bijeloj.

Akcija je samo jedna u nizu društveno-odgovornog angažmana poliklinika Hipokrat.

Povjerenje stičemo na način što služimo zdravlju naših građana i javnom zdravlju u svakom trenutku, a time i opštem napretku društvene zajednice. Imajući u vidu da jebriga o najmlađima ključna za opšti napredak društva, Hipokrat se opredijelio da ovom humanitarnom akcijom ohrabri i doprinese bezbrižnom odrastanju djece bez roditeljskog staranja i djece čiji je razvoj ometen porodičnim prilikama.

Donacija će biti uručena tokom novogodišnjih praznika, a visina donacije zavisiće od broja ostvarenih pregleda, pa zbog toga Hipokrat poziva osim postojećih i nove korisnike da obave preventivne preglede u našim poliklinikama i to u: Podgorici, Nikšiću i Radanovićima.

Našim malim borcima smo željeli dati osjećaj da nijesu sami, da ima neko ko misli na njih i ko želi da im pruži ruku podrške i prijateljstva, što već 7 godina činimo i našim pacijentima.

Hipokrat poliklinike nude individualizovani zdravstveni tretman u dijagnostici i liječenju prilagođen zdravstvenim potrebama pacijenata. Usluge su dizajnirane da zadovolje potrebe korisnika, kao i da brzo odgovore na dijagnostičke, terapijske i potrebe liječenja kroz moderan i multidisciplinarni pristup.

Poštujući dugogodišnju tradiciju predanog rada i više od 100.000 uspješno dijagnostifikovanih pacijenata, kontinuirano smo usmjereni na dobrobit pacijenata, njihovu sigurnost i integritet. Posvećeni smo poslovnoj i stručnoj izvrsnosti, profesionalizmu, odgovornosti i inovativnosti.

Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekolike rodne medicinske grane. Radiologijom, dječjom i ortopedijom za odrasle, fizijatrijom i neurologijom, kao i uslugama telemedicine kojom se omogućava saradnja sa svjetskim stručnjacima, upotpunjena je ponuda kojom Hipokrat obezbjeđuje brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje.

Korišćenjem najsavremenijih uređaja magnetne rezonance i ultrazvučne tehnologije, kao i najnovijih protokola snimanja koji su kompatibilni svjetskim standardima, Hipokrat se približio najsavremenijim radiološkim klinikama u Evropi i omogućio potpunu, brzu i stručnu uslugu za svoje pacijente.

Podsjećamo građane da preglede u našim poliklinikama mogu obaviti i preko Fonda zdravstva. Saradnjom i partenrstvima sa državnim i privatnim subjektima podstičemo razvoj ideja, kulture i afirmacije javnog zdravlja i opšteg dobra.

Zakažite Vaš pregled,

Poliklinike Hipokrat – centar Vašeg zdravlja!

Podgorica +382 69 333 888, Nikšić +382 68 333 788, Radanovići+382 69 822 822

http://hipokrat.me/