Chicco Baby Moment – za trenutke nejveće sreće, iz dana u dan

Chicco Baby Moments proizvodi su dizajnirani da budu značajan dio svih divnih trenutaka sa bebom – trenutaka koji se pamte. Mame su uvijek vjerovale Chicco proizvodima, a sada još i više, jer Chicco proizvodi, ne samo da poštuju sve potrebe tako zahtjevne i nježne kože beba, već poštuju i potrebu očuvanje prirode. Zato se formule Chicco Baby Moments proizvoda baziraju na prirodnim sastojcima, pa ih u svakom od njih ima i do 96 procenata!

56175 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Chicco
Foto: Chicco

Od kupanja do promjene pelena, od ulja za masažu do mirisa, svijeta njege i maženja za nježnu kožu vaše bebe.

U svakom proizvodu Baby Moments linije nalazi se određeni prirodni sastojak za negu osetljive dečije kože u svakom trenutku dana.

Vrijeme je za kupanje

Koža novorođenčadi je tanka, ima tendenciju da bude suva i još nije u stanju da održi efikasnu zaštitu. Ako se ne tretira specifičnim proizvodima, sklona je crvenilu, iritaciji i povećanoj suvoći, posebno između prstiju ili u naborima kože. Stoga je važno koristiti proizvode za kupanje koji uklanjaju nečistoće, a uz to poštujući fiziološke i strukturne karakteristike nježne kože beba.

Vrijeme za presvlačenje

Tokom prvih mjeseci života, tanka i osjetljiva koža mališana reaguje na spoljašnje uticaje. Zbog toga su crvenilo i iritacija veoma česti u predjelu pelena. Zato je važno koristiti posebne maramice da očistite bebinu kožu pri svakoj promjeni pelena; posuti talkom da se posuši koža i nanijeti umirujuću kremu da bi se ublažila iritacija izazvana pelenom i sprečila pojava crvenila i osipa.

Vrijeme za zaštitu kože

Da biste hidrirali bebinu kožu, uveijek nanesite tečni proizvod sa hidratantnim svojstvima nakon kupanja. Za posebno suvu i osjetljivu kožu dobra je ideja da koristite hranljivu kremu koja poštuje hidrolipidni film kože. Za lice i ostale izložene djelove tela preporučljivo je koristiti bogatu i zaštitnu kremu. Štaviše, odmah nakon kupanja idealan je trenutak za masažu sa nježnim Chicco Baby Moments uljem.

I najvažnije, vrijeme za maženje

Poslije kupanja ili promjene pelena, dolazi mirisni trenutak da prijatno završite svakodnevnu higijensku rutinu vaše bebe: pravi nježan i svjež „tretman ljepote“ za umiljatu bebicu koja tako dobro miriše! Chicco Baby Moments predlaže kolonjsku (parfimisanu) vodu sa slatkim I delikatnim cvjetnim mirisom.

Kids momenat…

Tu je i nova paleta proizvoda posebno dizajniranih da olakšaju djeci da uče ličnu negu u potpunoj bezbjednosti, uz poštovanje životne sredine. Sve formule su 96% prirodnog porijekla i obogaćene su ekstraktima badema i breskve. Posebne teksture i potpuno novi miris koji ćete zavoljeti i vi i vaše dijete.

Info: Chicco Baby Moments proizvode pronaći ćete u svim Cosmetics marketima Cosmetics Pharmacy apotekama, ostalim bolje snabdjevenim apotekama, ali i u supermarketima širom Crne Gore.