Za transplantaciju kose više ne morate putovati u Istanbul, sve možete obaviti u Sarajevu

Putovanje u Istanbul za građane zemalja u regionu više nije potrebno da bi se zahvat obavio. Jedna od najpoznatijih turskih klinika VatanMed otvorila je svoju podružnicu u Sarajevu

25786 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

Zahvat transplantacije kose posljednjih nekoliko godina pravi je hit kod muškaraca i žena koji se bore sa nedostatkom kose. Zemlja koja prednjači u razvijanju metoda presađivanja kose je Turska i ljudi iz cijelog svijeta idu u tu zemlju kako bi svojoj frizuri vratili stari sjaj.

Putovanje u Istanbul za građane zemalja u regionu više nije potrebno da bi se zahvat obavio. Jedna od najpoznatijih turskih klinika VatanMed otvorila je svoju podružnicu u Sarajevu, u Importanne centru gdje se transplantacije obavljaju po posljednjim svjetskim standardima. Klinika VatanMed posluje u 17 zemalja svijeta, a otvaranje podružnice u Sarajevu pokazalo se kao pravi potez.

CEO kompanije Uğur Öztürk potvrđuje tu konstataciju:

  • Otvaranje naše klinike u glavnom gradu BiH pokazalo se kao pravi potez. Već smo obavili stotine zahvata i postali prepoznatljiva regionalna adresa za transplantaciju kose. Cilj kompanije je približiti uslugu ljudima na cijelom svijetu, zato naše klinike posluju u tolikom broju zemalja. Pored zadovoljstva klijenata doprinosimo i razvoju zdravstvenog turizma zajednica u kojima poslujemo. Sarajevo je na izuzetno atraktivnoj lokaciji i pokazalo se kao pravi pogodak. Naravno ukoliko klijenti žele da baš u Istanbulu obave zahvat mi ćemo im to omogućiti jer u glavnom gradu Turske naša klinika posluje već 15 godina
VatanMed
foto: VatanMed

Smanjeni troškovi, kvalitet isti

Zahvat transplantacije kose obavlja se za jedan dan, ne iziskuje bolovanje, odsustvo od obaveza i potpuno je bezbolan. Iziskuje strpljenje pacijenata, a klinika VatanMed garantira rezultat svojim certifikatom koji važi u svim VatanMed klinikama na svijetu.

Otvaranjem sarajevske podružnice u Importanne centru cijena transplantacije kose za građane BiH i regiona puno je prihvatljivija jer ne moraju putovati avionom niti plaćati skupe transfere i smještaj. Kvalitet prema riječima Uğura Öztürka nije upitan.

  • Bilo da zahvat radite u našoj klinici u Sarajevu, Istanbulu, Napulju, kvalitet je zagarantovano isti. Naša je grupacija razvila metode transplantacije do savršenstva i kvalitet nije upitan. Uspjeh naše sarajevske podružnice ogleda se i u fantastičnim recenzijama na Google-u gdje imamo fantastičnu ocjenu 4,9. Na to smo iznimno ponosni. Pozivam sve one koji imaju problema sa nedostatkom kose da nam se jave, razgovor, savjeti, konsultacije su besplatni, a naše osoblje ljubazno i dostupno u svakom momentu.

VatanMed svojim klijentima nudi i popust od 15% ukoliko popunite formu koja se nalazi u nastavku.

Metode transplantacije kose, iskustva i cijena

Sapphire Fue metoda najpopularnija je u svijetu kada je presađivanje kose u pitanju. Tu metodu, o kojoj možete saznati više posjetom na web stranicu kompanije vatanmed.com, VatanMed je razvio do savršenstva. Ona garantira vrhunske rezultate i važno je napomenuti da se zahvat obavlja bez rezanja, ožiljaka i ostalih stvari koje su nekada praktikovane. Na potpune rezultate čeka se 12 mjeseci mada su vidjljivi i ranije.

VatanMed
foto: VatanMed

Pacijenti se moraju pridržavati uputa stručnjaka nakon zahvata i brinuti o svojoj novoj kosi. Cijena transplantacije kose je prihvatljiva za sve one koji trebaju zahvat i nije rezervisana samo za slavne i poznate osobe. Nevjerovatnu transformaciju u svom izgledu nedavno je pokazao i naš slavni fudbaler Miralem Pjanić, a u VatanMedu je svoj novi izgled nakon decenija borbe sa nedostatkom kose “popravio” i poznati crnogorski pjevač Bojan Marović.

Za sva pitanja koja se tIču transplantacije, VatanMed ekipa vam stoji na raspolaganju, dovoljno je da nas kontaktirate na Viber ili WhatsApp broj +38761177333

Vratite svojoj kosi stari sjaj, bez straha i bola za samo jedan dan.