U poliklinikama Hipokrat snimanja magnetnom rezonancom organa abdomena i male karlice sa popustom do 50% samo u martu.


Vaše nalaze tumače najeminentniji stručnjaci iz Crne Gore, regiona i svijeta.

50514 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Magnetna rezonanca abdomena i male karlice predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje.

Vaše nalaze tumače najeminentniji stručnjaci iz Crne Gore, regiona i svijeta.

Prof. dr Dragan Mašulović, specijalista radiologije i stručnjak za interventnu radiologiju u liječenju onkoloških pacijenata. Od 2013.godine direktor je Centra za radiologiju i magnetnu rezonancu u UKCS (Univerzitetskog Kliničkog Centra Srbije), Profesor Medicinsog fakulteta u Beogradu, autor i koautor preko 280 stručnih radova, usavršavao se iz oblasti interventne raiologije u Atini, Londonu, Parizu, Lionu, Amsterdamu i Berlinu.

Dr. Oto Ađić, specijalista radiologije i nuklearne medicine, magistar medicinskih nauka. Od 1994. godine ordinira u Centru za imidžing dijagnostiku Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici (Srbija), opisao 100.000+ MR nalaza. Angažovan je kao aplikacioni specijalista za MR i CT na prestižnim kliničkim centrima u Srbji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugarskoj.

Dr. sci. med Dijana Račeta Mašić, specijalista radiologije, doktorant medicinskih nauka, ekspert u oblasti toraksa i abdomena i jedina u Crnoj Gori koja radi imidžing prostate. Profesionalno iskustvo iz oblasti radiologije vrata, grudnog koša, abdomena i male karlice stekla je u Kliničkom centru Crne Gore, gdje je radila od 2011.- 2020. god. u Centru za radiološku dijagnostiku. Bila je saradnik u istraživačkim timovima za PET-CT dijagnostiku, onkološki imidžing i MR preglede prostate eminentnim medicinskim institutima i centrima u Evropi i SAD.

As. dr Alekasandar Filipović, specijalista radiologije. Ordinira na više lokacija, među kojima su i Centar za radiologiju i MR u UKCS (Univerzitetski Klinički Centar, Srbije), kao i Specijalna bolnica za cerebrovaskularne bolesti Sveti Sava. Asistent je na predmetu radiologija na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dr. Frank Kemper, specijalista abdominalne i muskuloskeletne radiologije. Sa 65 godina iskustva u oblasti medicine, angažovan je na Univerzitetskom medicinskom centru Utreht, bolnica CWZ.

Dr Lisette Feuth, specijalista abdominalne, muskuloskeletne i radiologije dojke. Nakon specijalizacije na Univerzitetskom medicinskom centru u Amsterdamu, od 2013.godine ordinira u bolnici,, Diagnostics for you”, Den Bosch and Eindhoven-Holandija.

Zakažite vaš pregled u Podgorici, Nikšiću i Radanovićima putem telefona

069 333 888.