Ovog proljeća zablistajte uz VatanMed, tursku kliniku za presađivanje kose u Sarajevu i Beogradu

Dopustite da vam vrhunski svjetski stručnjaci pomognu vratiti izgubljenu kosu bez da morate putovati u daleke zemlje.

22295 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

Proljeće je doba kada se priorda budi, raste cvijeće i trava, a ako imate problema sa nedostatkom kose mogla bi da raste i vaša nova kosa.

U Sarajevu i Beogradu posluje najbolja turska klinika na Balkanu za transplantaciju kose. Srbija je jedna od 19. zemalja na svijetu gdje VatanMed ima svoje klinike, a transplantaciju kose u VatanMedu obavilo je desetine hiljada ljudi. Sarajevo je građanima Hrvatske već postalo poznata destinacija za obavljane zahvata, a sada zahvat mogu obaviti, po vlastitom odabiru i u Beogradu. Turistička posjeta i zahvat koji će promijeniti život odlična su kombinacija.

Zahvat transplantacije obavlja se za samo jedan dan, potpuno je bezbolan, a kompanija garantira uspijeh zahvata doživotnim certifikatom.

VatanMed
foto: VatanMed

CEO kompanije Uğur Öztürk za buduće klijente dao je i nekoliko izuzetnmo važnih savjeta.

Pri odabiru klinike na kojoj ćete obaviti zahvat morate obratiti pažnju na slijedeće stvari. U posljednje vrijeme sve je više kompanija koje nude uslugu presađivanja kose, neki će vam ponuditi i višestruko niže cijene na tržištu ali zahvat koji obavite neće biti uspješan. Mnogo je klijenata koji nam nakog takvih situacija dolaze kako bi riješili problem koji je nastao. Dakle, birajte kompanije koje imaju tradiciju, iskustvo i koje garantuju uspeh. Naši klijenti imaju doživotni certifikat kvaliteta, zahvate obavljaju profesionalci, a obavljaju se najmodernijim svjetskim metodama. Obratite pažnju i na recenzije korisnika, lijep primjer je naša klinika u Sarajevu koja je nedavno otvorena kao i ova u Beogradu, već imamo ocjenu 4,9 na Google recenzijama. To su stvari koje nas raduju. Klinika u Beogradu još jedno je mjesto gde ljudi iz cijelog Balkana mogu u svetski poznatoj klinici, koja posluje u 19 zemalja svijeta obaviti uspješnu transplantaciju kose. Građani Hrvatske već su uveliko naši klijenti i siguran sam da će taj trend da se nastavi

Neka ovo proljeće bude vrijeme nove odluke koja će promijeniti vaš život.

Posebnu cijenu zahvata transplantacije kose u Beogradu ili Sarajevu možete ostvariti ukoliko popunite formu ispod.

Transplantacija kose – metode

Metode kojima se odvija presađivanje (transplantacija kose) u našoj klinici najmodernije su metode na svijetu. Choi /DHI. Percutane, Fue, Sapphire su metode koje koristimo pri transplantacijama. Metode koje se koriste odabiraju se uz konsultacije stručnog osoblja u okviru klinike VatanMed – poručuju iz VatanMed klinike.

Ljubazno osobolje ove svjetski uspješne kompanije uvijek vam stoji na raspolaganju, budite slobodni kontaktirati VatanMed na Viber ili WhatsApp i pitati sve što vas zanima, broj telefona je: +38761250020

Transplantaciju kose u VatanMedu do sada su obavile i neke poznate ličnosti iz regiona, jedan od njih je i poznati pjevač Bojan Marović. Sve infomacije o klinici možete pronaći na web stranici www.vatanmed.com.

Dopustite da vam vrhunski svjetski stručnjaci pomognu vratiti izgubljenu kosu bez da morate putovati u daleke zemlje. Posjetite VatanMed u Beogradu ili Sarajevu.