Glow&Go™ serum - uklanja bore za 60 sekundi!

Ovaj serum iz Italije može za 60 sekundi doslovno izbrisati 10 godina sa vašeg lica

28248 pregleda 0 komentar(a)
Glow&Go, Foto: Glow&Go
Glow&Go, Foto: Glow&Go

Zvuči nevjerovatno, ali ovaj serum iz Italije može za 60 sekundi doslovno izbrisati 10 godina sa vašeg lica. Djeluje odmah i rezultati su vidljivi i do 12 sati. Odmah pogledajte ovaj video kako biste se uvjerili da se zaista radi o magičnom učinku seruma.

Smanjuje ili potpuno otkloni bore za lica, podočnjake i sve nepravilnosti u roku od jednog minuta, a na koži kratko osjećate blago zatezanje što znači da setum radi posao. Serum se nanosi na prethodno očišćeno lice, a nakon seruma se stavlja anti-age krema za trajne rezultate. Glow&Go proizvodi čuvena laboratorija iz Italije koja je razvila aktivnu elastičnu formulu s trenutnim efektom zatezanja kože, kroz inovativnu kombinaciju prirodnih peptida i sastojaka koji čine da koža izgleda potpuno mlađa, zategnuta je i blista. Svi sastojci seruma su potpuno sigurni i nemaju neželjene efekte. Glow&Go instant face lift serum ima privremene učinke poput pudera ali za razliku od pudera koji prekriva nepravilnosti, serum ih privremeno popravlja.

Glow&Go
foto: Glow&Go

Kako Glow&Go™ serum djeluje?

Kako starimo, i koža gubi elastičnost, a kao posljedica nastaje boranje kože koje se naročito javlja u predjelu čela i oko očiju. Glow&Go instant face lift serum odmah djeluje tako što zateže bore i smanjuje njihovu vidljivost jer koži daje izgubljenu elastičnost, pa se koža vraća u prirodni položaj. Zahvaljujući prirodnim aktivnim sastojcima seruma, struktura kože postaje čvrsta, zategnuta i glatka ali nažalost kroz 8-12 sati serum počinje gubiti svoju snagu i elastičnost ponovno počinje da se smanjuje, a bore se vraćaju. Glow&Go instant face lift serum ima privremene učinke poput pudera ali za razliku od pudera koji prekriva nepravilnosti, serum ih privremeno popravlja. Zato se uz Glow&Go Serum preporučuje korištenje Glow&Go kreme koja uz Serum daje dugoročne rezultate pa duža upotreba kreme serum čini efikasnijim jer se bore trajno smanjuju.

Glow&Go
foto: Glow&Go

Kako se koristi Glow&Go™ Instant Face Lift Serum?

Glow&Go serum nanosi se na prethodno očišćeno lice i za samo 1 minut nakon aplikacije postiže lifting efekt. Kožu treba očistiti specijalnim joniziramin Glow&Go™ Instant Skin Care Cleanserom kako bi se pripremila za djelovanje aktivnih sastojaka seruma. Serum se nanosi u veoma maloj količini tako da vam pakovanje od 30 ml može trajati i do 2 mjeseca. Nakon nanošenja Seruma kožu je potrebno brzo osušiti, a to je najbolje učiniti lepezom. 10 minuta nakon nanošenja seruma, predlažemo nanošenje Glow&Go™ Instant Skin Care kreme za trajne anti-age efekte. Serum u kombinaciji s kremom vraća tonus koži i čini je svilenkastom, regenerise i osvježava, a kao rezultat koža izgleda zategnutije i nježnije odmah nakon aplikacije.

Proizvod možete naručiti na broj telefona: 067 530 666 na linku ovdje: LINK: http://www.mn.instantskincare.eu

Dostava je besplatna.