Šta muškarce nervira u seksu

Jedno od iskustava: Užasno me nervira kad se tokom seksa moram boriti s njenim pramenovima u svojim ustima i očima
5125 pregleda 5 komentar(a)
žena, Foto: Pexels
žena, Foto: Pexels

Visoko na listi stvari koje nerviraju muškarce su neuvjerljivo vrištanje prilikom lažnog orgazma, žene koje vode ljubav samo u jednoj pozi i nedostatak samopouzdanja, piše Cosmopolitan.

„Bio sam prvi put sa djevojkom u krevetu i brzo mi je prisjelo. Dahtala je, govorila koliko je palim i vrištala, ali je iz aviona bilo očito da glumata. Obukao sam se i našao neki izgovor zašto hitno moram kući.“ Marko, 28.

„Bio sam u dugoj vezi, u kojoj je moja djevojka seks počela doživljavati kao još jednu stvar s liste koju treba obaviti. To sam shvatio kad mi je tokom vođenja ljubavi rekla: 'Požuri, market radi do osam, nemamo mlijeka za kafu ujutro'". Toni, 30.

„Upoznao sam djevojku koja je bila simpatična, ali jako nesamopouzdana. Nije dopuštala da svijetlo bude upaljeno dok imamo seks i uvijek smo imali seks u istoj pozi. Misionarskoj. Kad sam je pitao zašto, rekla je da se jedino u toj pozi ne osjeća debelo.“ Nikola, 25.

„Ako djevojka nije dobra u oralnom seksu, to je za mene užas. Makar izgledala kao Anđelina Džoli pre 10 godina.“ Noa, 27.

„Poruka dugokosim djevojkama: zavežite kosu dok imate seks. Užasno me nervira kad se tokom seksa moram boriti s njenim pramenovima u svojim ustima i očima.“ Petar, 29.

Bonus video: