Šta u seksu nije kao na filmu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

piano_2629419516

29-01-2019 14:50h
Vjerovatno ste zaboravili da kazete da se tekst odnosi na ljude 50+godina ili tu neđe a mlađi ljudi do 30 god. ne biraju mnogo đe će kad im se ukaže prilika i ne žale se. Dosta imam godina , i možda ne priliči da pričam ali se i dan danas najrađe sjećam tih "situacija u autu i slicno.Bucajte omladino i ne obazirite se na ovakve tekstove.

maljugan

29-01-2019 16:42h
Najljepše mi je bilo kad sam u vrijeme onih sankcija otresa jednu ukrajinku na sto od bašte hotela Montenegro u Bečićima,znate koliko me śekiralo što narod prolazi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: