Kakve žene traže muškarci u dvadesetim, tridesetim...

Ako su još sami četrdesetima to znači da imaju veliki problem sa ženama ili da su već razvedeni
5743 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Kako godine prolaze, žene mijenjaju svoje kriterijume kad je riječ o savršenom muškarcu, a ništa drugačije nije ni kod suprotnog pola. Muškarci s godinama mijenjaju svoje ideale, i to nabolje.

U dvadesetim…

Bitan im je kvantitet, a kvalitetom se ne zamaraju. Zanimaju ih stvari poput neobaveznog seksa i izgleda, a vrlo često nemaju ni pojma šta stvarno žele.

U tridesetim…

Muškarci već tokom kasnih 20-tih shvataju da je kvalitet mnogo važniji, a u 30-tim se polako, ali sigurno prebacuju na takav način razmišljanja. To su godine u kojima shvataju da je mnogo važnije imati uz sebe nekoga sa kim se može dijeliti život.

U četrdesetim…

Ako su još sami, to ili znači da imaju veliki problem sa ženama ili da su već razvedeni. Rijetko koji će muškarac s kojim je sve u redu ostati sam toliko dugo. Ovo su godine u kojima traže ženu s kojom će provoditi vrijeme - onu koja je samostalna i nezavisna i duhom, ali i finansijski.

U pedesetim…

Istraživanja pokazuju da muškarci u ovim godinama žude za romansom, za stabilnošću i finansijskom sigurnošću. U ovim godinama je manje važna karijera koju je žena odabrala i to da li je porodični tip ili nije. Muškarci tada traže društvo osobe s kojom će se dobro slagati i s kojom će dijeliti interesovanja.

Bonus video: