Šta djevojku čini dosadnom na sastanku

Momci su otkrili da smatraju dosadnima žene koje na 'sudar' idu samo zato da bi ih neko zabavio
3440 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Nije da vas je previše briga, ali, čisto iz radoznalosti, voljele bi da znate šta je muškarcima dosadno kad su sa djevojkom na sastanku.

Normalno je da žena tokom izlaska ima velika očekivanja od gospodina "potencijalnog". On mora biti duhovit i inteligentan, imati dobar i zanimljiv posao, kao i sigurna primanja. Naravno, treba i da dobro izgleda... Dobro, djevojke ponekad zaborave da i 'suprotna' strana procjenjuje dok sjedi preko puta, piše 24sata.hr. Ako žene rade ove tri stvari, onda ih - prema anketi - muškarci smatraju dosadnima. Izjasnili su se i šta ih automatski privlači.

Nije duhovita

Po podacima internet platforme „reddit.com“, muškarci smatraju posebno neatraktivnim i dosadnim kad ih žena ne može nasmijati. Osim toga, žele da dobiju potvrdu dobre ocjene. Vjerojatno i gospoda stoje jednako dugo pred ormarom i razmišljaju šta će obući.

Sa njom se nema o čemu razgovarati

Momci su takođe otkrili da smatraju dosadnima žene koje na 'sudar' idu samo zato da bi ih neko zabavio. Muškarci nijesu - u običnim slučajevima - umjetnici koji mogu sami sebe zabaviti. Napete priče iz svakodnevnog života, koje nemaju veze s tračevima i ogovaranjem, uvijek dobro prolaze i bude pažnju sagovornika.

Nema ciljeve

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje nemaju sopstvene ciljeve.

Muškarce 'pale' zajedničla interesovanja

Šta muškarci zapravo smatraju privlačnim? Odgovor je, prema Redditu, jasan: muškarci se pale kad imamo puno zajedničkih stvari - svejedno radi li se o sportu ili fascinaciji nekom vrstom muzike -zajednička interesovanja čine neku osobu privlačnom i uzbudljivom.

Bonus video: