Ponašanje kakvim zaslužujete da vas ostavi svaka razumna žena

Baš kao i kod žena, i kod muškaraca je samopouzdanje seksi. Ali muškarci često ne vide razliku između samopouzdanja i umišljenosti
2047 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 13.05.2019. 17:04h

'Magično privlačni' muškarci, ali i oni koji to nijesu, često dozvoljavaju sebi razne 'ispade' u ponašanju. Ponekad njihovi postupci pokazuju da sebe vide kao centar svijeta. Djevojke nemaju razloga da to prihvate kao normalno, pa vam se lako može desiti da očas posla postanjete 'bivši'. Jednostavno, postoje ponašanja za koja, iako neka od njih mogu izgledati kao sitnice, nema opravdanja. Evo nekoliko stvari koje ne treba da toleriše ni jedna razumna žena:

Bahatost i bezobrazluk prema konobaru

Već pri prvom izlasku možete da shvatite kakav je on u stvari. Ako se bahato ponaša prema konobaru, onda će sjutra takav biti prema drugim osobama, uljučujući i vas.

Priča samo o sebi

Žene vole kada muškarac pokaže interesovanje za njihov život i hobije. Ukoliko priča samo o sebi, onda mu nije mjesto pored vas.

U krevetu zadovoljava samo svoje potrebe

Kada u najintimnijim trenucima nema osjećaj za vas, onda je to vrhunac drskosti. Trebalo bi da zna da je seks važan za oba partnera.

Umišljenost

Baš kao i kod žena, i kod muškaraca je samopouzdanje seksi. Ali muškarci često ne vide razliku između samopouzdanja i umišljenosti.

Naziva svoje bivše devojke pogrdnim imenima

Možda su neke bivše zaista zaslužile da ih “pljuje”, ali on treba da razmišlja o svojoj ličnosti koju tako pokazuje. Takvo ponašanje nije nimalo džentlmenski, a može da se desi da iste pogrdne nazive sjutra "zaradite" i vi.

Spušta vas

Svaki muškarac koji se loše odnosi prema ženi zapravo je pun kompleksa, i njega sigurno ne želite jednog dana da dovedete kod roditelja, pa čak ni da ga upoznate sa prijateljima.

Odmjerava druge djevojke

Ako ne može da se kontroliše kada je s vama, onda je pitanje šta tek radi kad je sam. Ne treba vam neko ko se očigledno još nije iživio.

Ne vodi dovoljno računa o higijeni

Nema ništa gore od aljkavog muškarca. Ako može dobro da izgleda, onda može da sredi i stvari oko sebe. Ali to ga verovatno ne zanima. Takav muškarac vam ne treba.

Neprestano kukanje

Život je težak. U redu je kada vam se ponekad požali, ali konstantno kukanje je jednostavno odbojno. Svi imamo svoje probleme, samo su neki naučili da se nose s njima.

Mamin sin

Muškarac koji ima dobar odnos s majkom je onaj kojeg svaka žena želi, jer to mnogo govori o poštovanju slabijeg pola. Mamin sin, koji ništa ne radi bez njenog dopuštenja, jeste karakter za uzbunu.

Neprestano zivkanje i slanje poruka

Ukoliko vas muškarac neprestano zove ili vam piše poruke, to je lijepo samo do određene mjere. Treba da pripazite, jer će već sjutra tražiti od vas da se konstantno javljate i da se pravdate gde ste i šta radite.

Navalentnost

On razmišlja samo o seksu i ništa ga neće zaustaviti u njegovim namjerama. Osim raskida.

Bonus video: