PROVJERITE DA LI STE TAJ

Tipovi muškaraca koje djevojke izbjegavaju

Kada ste u njenom društvu nije dovoljno da budete fini samo prema njoj, ona će gledati kakvi ste u interakciji sa okolinom
2925 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Šta sve može muškarcima zasmetati kod djevojaka, može se pročitati na svakom koraku. Ne vole premalo ili previše dotjerane, ne vole plačljivice, ne vole žene koje brbljaju... Ponešto, međutim, smeta i ženama. Men's Health objavio je listu od osam tipova muškaraca koje žene izbjegavaju.

Muškarac koji mrzi žene

Ovaj tip muškaraca ne krije svoje stavove. Na sastanku će naći manu svakoj djevojci i biće kivan na čitav ženski rod. To je jedini tip muškarca na ovoj listi koji će uraditi sve da ne dođe do bilo kakve veze ili odnosa. Žene koje upoznaju ovakve muškarce, ne bi trebalo da krive sebe za neuspjeh, a vjerujte da će od takvog muškarca pobjeći glavom bez obzira.

Pametnjaković

Ovi muškarci imaju naviku da sve kritikuju. On verovatno ne pije i ne puši i ne oklijeva da ljudima kaže da i oni krenu tim putem. Od prvog sastanka pridikuje ženi, govoreći joj da ne pije vino ili da ne jede dezert. Žene ne vole da budu osuđivane, pa takvo ponašanje nalaze kao iritantno i nepristojno.

Svađalica

Karakterna osobina ovog tipa je da svaki razgovor pretvara u debatu. Kada djevojku izvede u provod, ona se više osjeća kao da je član debatnog kruga, a ne kao neko ko mu se sviđa. Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, ali ako protekne u raspravama, žene neće uživati.

Škrtica

On pozove djevojku na večeru, a onda naruči najjeftinije vino i sve vrijeme kalkuliše da li će imati dovoljno novca na računu. Na prvim sastancima svaki muškarac mora biti džentlmen i pitanje budžeta ne smije biti u prvom planu. Ukoliko počnete da brojite svaki novčić budite spremni da će ona ubrzo pobjeći.

Tip koji flertuje sa svima

Ovakav tip muškaraca neće sakriti činjenicu da odmjerava druge žene u prisustvu svoje ljepše polovine. U suštini, oni imaju vrlo malo poštovanja za žene, što ne samo što će ugroziti njeno samopouzdanje, već će je momentalno naljutiti. Razmislite ovako: kako bi vama bilo da vaša djevojka odmjerava druge muškarce u vašem prisustvu? Nijesmo sigurni da bi vam bilo pretjerano prijatno.

Arogantni tip

Ova vrsta muškaraca ima ogroman ego. On je takođe prilično grub i sve ljude oko sebe posmatra sa visine. Žene često muškarce cijene po tome kako se ophode prema drugim ljudima. Kada ste u njenom društvu nije dovoljno da budete fini samo prema njoj, ona će gledati kakvi ste u interakciji sa okolinom. Jedna od karakteristika ovog tipa je i hvalisavost, a to je nešto što nikada ne radi pravi muškarac.

Predvidljivi tip

Žene zaista ne vole predvidljive tipove, jer uvijek znaju kako će oni reagovati. Uvijek se drže ustaljenih formula i nikad ne žele da probaju nešto drugačije. Na primjer, nikad neće iznenaditi ženu nekim spontanim činom, a one iznad svega vole dozu neočekivanosti i uzbuđenja. Ne morate biti bad boy ili potpuno slobodnog duha da je osvojite, ali probajte da eksperimentišete, posebno na početku veze.

Očajnik

Ovaj tip muškarca odlikuje emotivnost, što jeste dobro, ali ono što kvari utisak je velika doza nesigurnosti i nedostatak samopouzdanja. On sumnja u sebe i budućnost svog odnosa sa partnerkom ili prijateljima. Kao što mupkarci ne vole nesigurne žene, tako ni većina žena ne želi 'šmokljana', koji nije dovoljno siguran u sebe već želi snažnog partnera koji zna šta hoće i sve čini da to i postigne. Ako se stalno žalite, naročito na početku veze, posumnjaće u vaše kvalitete i brzo će vas ostaviti.