On misli da su ove četiri stvari prave u seksu: Ona ih ne podnosi

Morate pronaći granicu između strasti i lijepog ponašanja, čak i u seksu
5084 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ukoliko se pitate koje su to uobičajene stvari koje muškarci rade u krevetu, a koje sa druge strane nikako ne uzbuđuju ljepši pol, evo odgovora. Nakon razgovora sa ekspertima u toj oblasti i brojnim ženama, otkrili smo stvari koje nikako ne bi trebalo da radite u krevetu, piše Askmen.

MIT 1: Muškarci moraju uvijek da dominiraju

Ukoliko ste vi taj koji stalno vodi igru za vrijeme seksa, morate znati da i nježniji pol ima potrebu da dominira. Vrlo često prevelika muška dominacija u krevetu može uticati na raspoloženje vaše partnerke,a to će se na kraju loše odraziti na seksualnu energiju između vas dvoje. Zato budite tolerantni i palicu nekad prepustite nježnijem polu.

MIT 2: Žene vole seks manje od muškaraca

Često se događa u vezama da partneri nemaju potrebu za seksom u isto vrijeme. Smatra se da muškarci preferiraju brzi seks dok žene prije svega žele senzualan i kvalitetan seksualan život. Sama ta činjenica ne znači da žene imaju manje seksualne potrebe, pa se parovima savjetuje da otvoreno razgovaraju o svojim željama i nađu zajednička kompromisna rješenja, premosi Men's Health.

MIT 3: Ako budete uporni, pristaće

Uvreženo mišljenje da je upornost ključna stvar da biste dobili to što želite u krevetu pokazalo se kao vrlo pogrešno. Pritiskanje partnerke da zajednički isprobate nove stvari samo će pogoršati situaciju i učiniti da se ona osjeti manje poželjnom. Poštujte njene želje i razgovarajte o stvarima koje biste željeli da isprobate u budućnosti.

MIT 4: Sve žene vole "dirty talk"

Svaka žena je drugačija, a mnoge ne žele da ih nazivaju pogrdnim imenima i da se upuštaju u "dirty talk" tokom seksa, bez obzira koliko to vas uzbuđivalo. Morate pronaći granicu između strasti i lijepog ponašanja, čak i u seksu. Preintenzivan "prljavi govor" može odvratiti vašu partnerku od seksualne želje i upropastiti joj nezaboravno veče.

Bonus video: