Stvari koje želi svaka žena: U krevetu, pred rodbinom, oko poklona...

Prvo na spisku onoga što žene žele je: njegova nepodijeljena pažnja u važnim trenucima u životu
4063 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Neke žene žele udvaranje pod romantičnom svjetlošću svijeća, a druge uživaju u odlascima na rock koncerte sa svojim dragim. Pravila ljubavne veze dogovaraju se među partnerima, ali uprkos tome dame sanjaju o muškarcu koji će joj pružiti ostvarenje njenih želja. Nele stvari, piše Zadovoljna.hr, želi svaka žena:

1. Njegovu nepodijeljenu pažnju u važnim trenucima u životu.

2. Komplimente izrečene naglas. (Ne računa se tapšanje po stražnjici i namigivanje).

3. Dobri maniri su uvijek poželjni, bez obzira koliko dugo ste u vezi.

4. Pažljivu ravnotežu između brutalne iskrenosti i malih 'slatkih' laži. Na primjer: Očekuje iskrenost nakon pitanja 'jesam li povrijedila tvoje osjećaje', ali možete da prećutite iskren odgovor na pitanje: 'Dragi, smeta li ti ako moja mama danas dođe na večeru'?

5. Apsolutnu požudu prema jednom dijelu tijela: grudima, nogama, bokovima, vratu i slično. I mnogo predigre.

6. Seks koji uključuje kontakt očima, ljubljenje i maženje nakon polnog čina. Eksperimenti nijesu isključeni, ali 'običan' seks trebao bi da bude dostupan kada god to poželi.

7. Potvrdu vaše veze pred njegovim prijateljima, porodicom, ali i poznanicima na društvenim mrežama. Status 'slobodan' na Facebooku boli isto kao i pravljenje da nijeste zajedno u 'stvarnom' svijetu.

8. Javne hvalospjeve o njenim postignućima. Ne treba da se osjećate ugroženo zbog partnerkinog uspjeha, već da budete njen lični promoter.

9. Spremnost da za njeno loše raspoloženje i ponašanje ne okrivite mjesečnicu i PMS, osim ako ona sama ne prizna da se tu krije uzrok.

10. Viteštvo i galantnost. Ovo ženu ne čini razmaženom princezom, već samo ženom kojoj treba da osjeti makar najmanji djelić života nalik na Diznijevu bajku.

11. Poziv u vrijeme kada ga očekuje. Čekanje da se dragi javi nakon sastanaka ili dok je na poslovnom putu može biti izuzetno zamorno.

12. Podršku kada se suprotstavi osobi kojoj se do tada nikad nije usudila da se suprotstavi. I velik zagrljaj ako suočavanje nije prošlo onako kako je zamislila.

13. Poklone koji će joj se svidjeti, iako možda nijesu po vašem ukusu.

14. Prihvatanje i pozitivan stav kada se udeblja nekoliko kilograma.

15. Poštovanje.

Bonus video: