Od Rijane do Dženifer Aniston: Kako su se zvijezde borile s raskidom

Najpopularnija voditeljka svih vremena Opra Vinfri kazala je da je poslije raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila
1762 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Aniston, Foto: Instagram
Dženifer Aniston, Foto: Instagram

Postoje stvari u kojima se slavne osobe ne razlikuju od nas običnih smrtnika. I one plaču kada raskinu. Rijana, Dženifer Aniston i Opra Vinfri, samo su neke od poznatih žena koje su otvoreno govorile o raskidima i dale neke od korisnijih savjeta.

"Slomljeno srce može biti dobar poklon za vas. Plačite ako morate, to svakako neće biti zauvijek jer ćete ponovo naći ljubav i ona će biti još ljepša. U međuvremenu uživajte u svemu što jeste", kazala je Rihanna fanu na svom Tviteru 2017. godine.

Najpopularnija voditeljka svih vremena Opra Vinfri u intervjuu za Vibe 2018. godine kazala je da je poslije raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila."Raskid me je naučio kako moram naučiti više voljeti sebe", kazala je Opra, piše klix.ba.

Dženifer Aniston je u intervjuu za Vanity Fer 2005. godine govorila o nekoliko faza tuge. "Momenti tuge su zapravo dobri. I dopustite ih sebi. Kada pokušate izbjeći bol, to stvar još veći bol. Ja sam ljudsko biće i imala sam bolna iskustva ali sam uvijek gledala da se izdignem iznad tuge", kazala je.

Uma Turman je priznala da su joj trebale četiri godine da proboli raskid. "Kada sam prvi put prolazila kroz raskid neko mi je rekao da će mi trebati bar pola od onog vremena koliko smo bili u vezi da se osjećam bolje. Željela sam da pregazim tu osobu pregaziti jer sam bila u agoniji, a posljednje što sam željela da čujem je da ću toliko dugo biti ranjiva. I zaista, četiri godine kasnije (bili smo u vezi osam) napokon se osjećam bolje", kazala je Uma Turman u intervjuu za Redbook.

Bonus video: