Njoj ne trebate, ona vas želi: Razlozi da izaberete stariju djevojku

Kada je riječ o spavaćoj sobi, velika je vjerovatnoća da je probala više stvari od vas. Otvoreno će reći da li od vas očekuje vezu, „kombinaciju“, brak...
5200 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Kada zamišljate svoju savršenu partnerku, uglavnom vam na pamet pada neko ko nije stariji od trideset godina. Međutim, isključivanjem nešto starijih žena gubite mnogo. One imaju vještine o kojima mlađe mogu samo da sanjaju i imaju iskustvo koje im je pomoglo da izgrade samopouzdanje. Evo koje su njihove najvažnije prednosti:

Ona ima sopstveni život

Sa starijom ženom nećete imati smiješan i djetinjast problem: kako je zabaviti 24 časa. Neće vam se žaliti da joj je dosadno, da morate da se vidite, a kad se vidite - neće praviti scene ako nije u centru vaše pažnje svo vrijeme. Takođe, imaćete dosta tema za razgovor jer ona ima životno iskustvo, hobije, zanimljive uspomene i priče.

Ona vas može učiniti boljim

Ponekad je veza sa starijom ženom učenje. One će vam reći šta im u krevetu prija, izabrati restoran za izlazak, upoznati vas s čitavim jednim svetom o kom niijste znali ništa – novim piscima, hrani itd.

Ona umije da brine o sebi

Vi joj definitivno niste prvi u životu. Kada je izvedete i upoznate sa svojim prijateljima i kolegama, ne morate neprestano brinuti da li joj je dosadno i da li se osjeća zapostavljeno.

Ona zna šta želi, a šta ne… … i ne plaši se da to glasno kaže. Kada je riječ o spavaćoj sobi, velika je vjerovatnoća da je probala više stvari od vas. Naravno, to ne važi samo za seksualni život, već i za mnogo toga - ona će otvoreno reći da li od vas očekuje vezu, „kombinaciju“, brak.

Ona nije dio čopora

Starija žena neće krenuti u toalet kafića s najmanje dvije drugarice i neće sjedjeti u klubu s deset žena, tako da ne možete da joj priđete. Ona je nezavisna, uspješna i samouverena, pa veza s njom neće biti i veza s Majom, Jovanom, Sanjom i nećete noći provoditi jadikujući nad tužnom sudbinom njene ostavljene drugarice i razmišljati satima o tome koja će koju odjevnu kombinaciju obući za sjutrašnji razgovor za posao i šta će odgovoriti bivšem dečku koji je moli da odu na piće.

Ona je imala seks prije nego nalog na Fejsbuku

Iako je teško zamisliti život bez društvenih mreža, čovječanstvo je uspješno opstajalo i prije njih. Tako je žena sa određenim brojem godina svojim pravim licem i prirodnom ljupkošću upoznala muškarce i seks bez foliranja i Fotošopa, što joj je pomoglo da izgradi svoj identitet i ojača vjeru u sebe. Uz to, nju Fejsbuk ne interesuje pretjerano, pa neće praviti dramu od toga zašto je niste prihvatili za prijatelja i zbog čega još ne piše da ste u vezi.

Njoj ne trebate, ona vas želi

Ona je u životu imala dovoljno uspona i padova da može da se nosi sa svim. Zato se neće raspasti u hiljadu djelova i osjećati se bezvrijedno u periodima kada nema dečka - jer je upoznala sebe i naučila kako da uživa u sopstvenom društvu. Ona je izgradila svoj život, pa neće računati na vas kao dio svoje budućnosti bez koje neće opstati i neće se opterećivati time da li ste vi zaposleni, koliko zarađujete i da li redovno plaćate račune, jer je sama dovoljno odgovorna.

Bonus video: