Dobri za izbjegavanje: Šta otkriva nerezrelog muškarca

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje da ih pokažu i podijele s 'boljom polovinom'
5467 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Malo koja žena želi da bude 'mama' svom dečku. Ipak, ponekad nije lako odmah uočiti da je neki muškarac zapravo još dijete, piše Index.hr. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, jer to neće izaći na dobro, ženama se preporučuje da provjere šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli momci konstantno ponavljaju.

Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju da za njih pronađu rješenje.

Kritikovanje

Stalno kritikovanje svega oko sebe je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Skrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje da ih pokažu i podijele s 'boljom polovinom'.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri sa njegovom porodicom ili prijateljima, već će pokušati da vas što bolje upozna sa drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem sudova ili veša. S druge strane, neko ko je još uvijek nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnom i da ne namjerava da podijeli "ženske" poslove.

Svađanje s roditeljima

Odrasli ljudi imaju prisan, ili barem definisan, odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana bi se tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

Bonus video: