ŠTA U VAMA VIDI

Nije svejedno gdje vas ljubi: Seks na vidiku ili skoro ništa

Važno je gdje "završavaju" poljupci, zato ako imate dilemu “šta u vama vidi”, obratite pažnju gdje vas ljubi
3744 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas ljubi - savjetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet. On, kako pišu Novosti, navodi nekoliko najčešćih mjesta gdje "padaju" poljupci, a da to, naravno, nije francuski poljubac.

U obraz

"Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas", kaže dr Benet. "Ali ukoliko ovi poljupci nijesu jedini, onda su slatki mali podsjetnik da vas partner voli."

 U čelo

Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vrijeme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

U vrat

- Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

U stomak

- Poneki poljubac u stomak, znači da je partner sasvim opušten, osjeća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite. Malo je vjerovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

Po cijelom tijelu

"To pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas", objašnjava stručnjak za veze.