UBICE INTIMNOSTI

Šta u seksu mrze i žene i muškarci: Samo dvije stvari su zajedničke

Ženama je najgore kad oni pričaju o seksu sa bivšom, a muškarcima kad one traže da se ugasi svjetlo
16609 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Malo ko ne bi volio da zna koje stvari žene i muškarci nikako ne vole u krevetu. Ubice intimne atmosfere za oba pola prilično se razlikuju.

Žene, na primjer, ne podnose kada njihovi seksualni partneri bez pitanja počnu da pričaju o seksu s bivšom, pokazalo je ispitivanje koje je radila stranica za upoznavanje IllicitEncounters. Prema njihovim podacima sa tim se slaže čak 64 odsto žena. S druge strane, 57 posto muškaraca je kazalo da je najgore kada žene insistiraju na gašenju svjetla tokom seksa, prenosi The Sun.

Druga stvar koja najviše "otpaljuje" žene je kada muškarac misli da je seks gotov onda kada on doživi vrhunac. To je mišljenje više od polovine ispitanica, dok je na trećem mjestu puštanje kućnog ljubimca u spavaću sobu tokom seksa.

Kada je riječ o muškarcima, druga najgora stvar u seksu su im žene koje ćute i ne pokazuju nikakve reakcije tokom seksa, a treća kada žene nose "Bridget Jones donje rublje" - ono koje nije nimalo seksi, s čim se složilo 52 posto ispitanika.

Top 10 stvari koje najviše "otpaljuju" žene:

1. Kada muškarci pričaju o seksu s bivšom. 2. Kada muškarci misle da je seks gotov onda kada oni završe. 3. Kućni ljubimci u spavaćoj sobi. 4. Nepoželjne seksualne fotografije. 5. Priznanje da je varao. 6. Neugodan zadah. 7. "Hoćeš li uskoro?" 8. Kada muškarac potajno koristi pornografiju. 9. Nenošenje kondoma. 10. Brz i žestok seks kao u pornićima.

Top 10 stvari koje najviše "otpaljuju" muškarce:

1. Insistiranje na gašenju svjetla tokom seksa. 2. Žene koje ćute i ne pokazuju nikakve reakcije. 3. "Bridget Jones" donje rublje. 4. Priznanje da je varala. 5. Žene koje više zanima mobilni nego oni. 6. Kućni ljubimci u spavaćoj sobi. 7. Loša higijena. 8. Nametljivost. 9. Manjak samopouzdanja. 10. Glumljenje orgazma.

Preporučujemo za Vas