PODIJELJENA MIŠLJENJA

Grozno ili praktično i pametno: Seks za pola noći

Buđenje kraj njegovog/njenog pospanog lica ili nakon noći tokom koje ste slušali hrkanje, može čak umanjiti šanse da dođe do nastavka priče
6311 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Takozvani Half-Night-Stand - seks za pola noći - novi je trend. Stupa na scenu nakon seksa za jednu noć i pojednostavljuje čudnu situaciju nakon momenata koje ste proveli u krevetu. Kako sam naziv govori, par ostaje zajedno pola noći - odnosno, toliko dugo dok se zabava ne završi. Dugo maženje, čavrljanje ili koja čaša vina? Ne.

Želite da imate seks sa momkom kojeg ste upoznali, ali prije nego što se odlučite da ostanete kod njega čitavu noć, razmislite o tome da imate mogućnost da odete u pola noći, piše bolde.com. Odlazite nakon seksa, kada endorfin još uvek vrca i oboje se osjećate dobro, a ne poslije jutra kada se oboje možete osjećati čudno.

Veza može nastati i nakon sastanka za jednu noć. Međutim, buđenje kraj njegovog/njenog pospanog lica ili nakon noći tokom koje ste slušali hrkanje, može čak umanjiti šanse da dođe do nastavka priče. Spavanje pored nekoga mnogi smatraju intimnijim od 'spavanja' sa nekim seksualno. Ako se na to prisilite, možete pokvariti svaku šansu da vas dvoje postanete par.

U svakom slučaju, odlaskom u sred noći dobijate vrijeme za razmišljanje i sređivanje utisaka. Pored toga - ima li išta bolje od toga da operete šminku i vežete kosu u neuredan čvor bez brige o tome šta će momak misliti o vašem izgledu i uvučete se u svoj krevet.

Ako ljudi ne razumiju čitavu stvar i smatraju da je odlazak u sred noći sebičan, odgovor je da je riječ o tvom zadovoljstvu na koje, jednostavno, imaš pravo.

Preporučujemo za Vas