Šta izbor donjeg rublja otkriva o - njoj?

Djevojka koja voli nježne pastelne boje, poput ružičaste, zapravo time želi ‘reći’ kako ne želi da preuzme glavnu ulogu u krevetu
4770 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Voli li vaša draga više neutralne boje donjeg rublja ili intenzivne seksi nijanse? Istraživanja su otkrila da čak 72 odsto žena bira boju veša koja ne odskače mnogo od boje tijela i time pokazuju kako su poprilično ‘zatvorene’ po pitanju seksi igrica i avantura.

Ali, ako odabere veš u crvenoj boji, možete se kladiti da vaša 'kafa+ neće završiti samo kafom. Jer, ona je sve samo ne sramežljiva. Bijelo rublje, pak otkriva osobu koja je ‘spremna za učenje’, dok će vam djevojka koja voli nježne pastelne boje, poput ružičaste, zapravo time ‘reći’ kako ne želi da preuzme glavnu ulogu u krevetu. Što ne znači da ne treba da vi to uradite.

Crvena, narančasta i žuta, stvaraju osjećaj uzbuđenja, a mogu i povećati krvni pritisak muškaraca, ubrzati otkucaje srca i disanje, piše Men's Health.

Istraživanja su takođe pokazala kako je sve više djevojaka koje biraju donje rublje koje vrlo malo sakriva. S druge strane, odabirom malenog grudnjaka boje kože vaša djevojka pokazuje da je žena čvrsto na zemlji, sigurna u sebe, opuštena i da ništa ne sakriva. Crveni grudnjak, logično, označava energiju i strast. Takva žena se ne stidi da traži ono šta želi. Crni grudnjak na ženi okriva snažnu osobu, strastvenu ali ujedno i suptilnu. Bijeli grudnjak znak je nevinosti, ali i otvorenosti za predloge, kao i želje za učenjem.

Kao i većina sličnih, ovakve analize postaju problematične ako se zapitate: hoće li žena obući rublje koje ima veze sa njenim seksualnim sklonostima ili ono koje se bolje slaže sa garderobom za koju se opredijelila?

Bonus video: