Kako prepoznati sponzorušu: Nije uvijek očigledno

Nije samo po sebi loše ako je djevojka zainteresovana za vašu finansijsku stabilnost. 'Obična' djevojka cijeni vaše prihode, ali sponzoruša jedino to vrednuje
5669 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Gomila šminke, izazovna odjeća, obožavanje luksuza... čini vam se da je nemoguće ne prepoznati sponzorušu. Međutim, ko kaže da one postoje samo u tom izdanju i da neka djevojka ne izgleda baš tako, a da zapravo nikoga ne pokušava da fiinansijski iskoristi?

Nije samo po sebi loše ako je djevojka zainteresovana za vašu finansijsku stabilnost. 'Obična' djevojka cijeni vaše prihode, ali sponzoruša jedino to vrednuje i ne smatra da veza može da bude kvalitetna ukoliko muškarac nema dovoljno novca. Evo kako da prepoznate sponzorušu.

Sponzoruše ne priznaju da imaju problema sa plaćanjem računa

Razlika između sponzoruše i nekoga ko prolazi kroz težak finansijski period je što bez obzira na njihovu situaciju, one i dalje prave rizične odluke u vezi sa novcem. Da li je kupila najskuplje cipele ili novu tašnu uprkos neplaćenim računima? Da li ide u skupe restorane iako je duboko ušla u minus, jer je „teško radila“ i to „zaslužila“? Ili nije radila uopšte već vi finansirate sve njene izlaske s drugaricama?

Potražite znakove zahvalnosti i darežljivosti

Nakon nekoliko sastanaka, da li se ponudila da plati račun? Kada platite večeru ili bilo šta, da li se zahvali? Da li vam ponudi pomoć na bilo koji način? Ako je odgovor na sva ova pitanja „ne“, dobro razmislite kakva je osoba.

Ovo su pitanja koja postavljaju na prvom sastanku

Ni jedno od ovih pitanja ne treba da vas brine samo po sebi, ali ako ste ih čuli već na prvom sastanku, može značiti da je pred vama sponzoruša. Koliko zarađuješ godišnje? Odgovor na ovo pitanje im pomaže da izračunaju koliki bi procenat eventualno mogao da pripadne njima. Imaš li kuću i koji tip automobila voziš? Pokušavaju da odrede cjelokupnu vrijednost vaše imovine i da vide da li je veza sa vama dobra 'investicija' za njih.

Testirajte ih ovim pitanjima

Koji je najbolji poklon koji si ikada dobila? Odgovor na ovo pitanje jednostavno otkriva koliko vrednuje materijalne stvari i šta smatra uobiičajenim. Možete pitati i koji je najskuplji poklon koji je dobila. Da li si se nekad odrekla nečega zarad višeg cilja? Odgovorom na ovo pitanje, moći ćete da procijenite da li je spremna da se odrekne nečega sada, kako bi kasnije postigla nešto više.

Bonus video: