NIPOŠTO

Šta nikad ne smijete reći tokom seksa: Gore od hladnog tuša

Otkud znate na šta pristaje djevojka vašeg prijatelja?
11744 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Neke su riječi poput najledenijeg tuša u najvrelijem trenutku. Zato se muškarcima savjetuje da ih nikako ne izgovore tokom seksa.

Požurivanje

Vi ste taman na korak do vrhunca, a ona tek na pola puta? I želite da je požurite da vas dostigne u sekundi? Ne.

Njeni nedostaci

Primjetili ste njezin celulit, strije, višak ili manjak… Kad stvari počnu da se zahuktavaju u krevetu jedino što stvarno treba da vam bude važno je seksi djevojka pored vas, piše Men's Health.

Djevojka vašeg prijatelja

Ni u ludilu ne spominjite kako je ona spremna na ovo ili ono – jer će vaša partnerka pomisliti da je cura vašeg prijatelja bolja od nje u seksu. Time ćete joj uništiti samopouzdanje. Uostalom, otkud vi to znate, otkrivate li i vi vašim priajteljima intimne detaje iz vaše spavaće sobe… Previše je tu pitanja i dilema.

Sado-mazo seks

Kratko ste u vezi, a već bi iz ormara htjeli izvaditi bič, lisice i druga seksi pomagala..? Prvo se dogovorite oko tih stvari, pa tek onda pređite na djela.

Pominjanje bivše  

Ovo se nikad ne oprašta.

Smijeh

 Ako postoji jednako loša stvar tokom seksa, kao što je pominjanje bivše, onda je to - smijeh. Čak i ako ste se u tom trenutku sjetili neke ultra smiješne situacije ili ste jako golicljivi - sigurno ne želite da ona pomisli kako se njoj smijete.