PETI BRAK OMILJENE CRNOGORSKE GOŠĆE

Pamelin bivši muž: Evo zašto je njihov brak trajao 12 dana

"Imala je skoro 200.000 dolara dugova i nije imala nikakve prihode da to vrati"...
9882 pregleda 6 komentar(a)
Pamela Anderson i bivši gradonačelnik Podgorice dr Miomir Mugoša, Foto: Vijesti
Pamela Anderson i bivši gradonačelnik Podgorice dr Miomir Mugoša, Foto: Vijesti

Jedna od najpoznatijih plavuša na svjetu, koja je prije desetak godina bila hit u Crnoj Gori, 20. januara se udala za holivudskog producenta Džona Pitersa i razvela se kroz samo 12 dana. Pamela i Džon zabavljali su se pre više od 30 godina, a ponovo su se "smuvali" krajem prošle godine. "Već decenijama, ja mogu da biram ženu koju hoću. Svijet je prepun lijepih djevojaka. Ali već 35 godina, ja želim samo nju", rekao je tada Piters.

Pamela Anderson i Džon Piters
Pamela Anderson i Džon Piters(Foto: Instagram)

Sada govori nešto drugačije. "Ne moram ni da kažem kada je u poruci napisala kako želi da se uda za mene, da je to bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vrijeme bio vjeren s drugom i ta dama je trebalo da započne zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog Pem. Imala je skoro 200.000 dolara dugova i nije imala nikakve prihode da to vrati, zato sam ja sve platio i ovo mi je, zapravo, hvala za sve. Nema takve budale kao stare budale", napisao je Piters.Pamelin poslednji suprug 22 godine je stariji od nje.

Ranije je objavljeno da je Pamelu u kratkotrajnom braku "frustriralo" to što je njen izabranik počeo da joj se miješa u karijeru, to jest da joj nalazi uloge dok je ona željela da se fokusira na humanitarni rad.

PPamela Anderson, Duško Knežević i Miomir Mugoša
Pamela Anderson, Duško Knežević i Miomir Mugoša(Foto: Vijesti)

U crnogorskoj javnosti glumica Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u seriji "Čuvari plaže", ostala je upamćena po kratkoj, ali efektnoj posjeti 2009. godine. Tada se, u 'vrućem' šorcu sastala sa tadašnjim gradonačelnikom Podgorice Miomirom Mugošom, a srela se i sa tadašnjim ministrom prosvjete Slavoljubom Migom Stijepovićem.

Pamela Anderson, Slavoljub Stijepović i Knežević
Pamela Anderson, Slavoljub Stijepović i Knežević(Foto: Vijesti)

Njeno gostovanje u Crnoj Gori organizovala je Atlas grupa Duška Kneževića, govorilo se i o njenim investicijama u Crnu Goru.

Preporučujemo za Vas