BLAŽENO NEZNANJE

Koji seks žene pamte kao najbolji?

Razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju
12744 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarci uvijek žele da ostanu zapamćeni kao dobri ljubavnici, štaviše, najbolji koji je žena imala u životu. Nažalost, to je loša vijest  za sve muževe - oni najčešće nijesu ti.

Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja.

Ispalo je da mnoge žene dobar seks povezuju s onim kada su prvi put doživjele orgazam ili prvog partnera u kojeg su bile zaljubljene. Možda i najvažniji faktor koji utiče na ocjenu 'sposobnosti' ljubavnika je - idealizacija.

Ukratko, razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju.

Zapravo, kao najboljeg ljubavnika žena će navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ostale 'igrice' bile prosječne.

Seks sa suprugom, koliko god da je uzbudljiv na početku, kod većine parova vremenom postaje 'posao' koji se rutinski odrađuje, što utiče na mišljenje žene da nijeste najbolji ljubavnik kojeg je imala. Druga je stvar da li će vam to reći ili vas ostaviti u blaženom neznanju.