MOGLI BISTE SE ZAČUDITI

O čemu mašta više od polovine žena tokom seksa s partnerom

Žene u Velikoj Britaniji najviše maštaju o zvijezdama kao što su Daniel Craig, Brad Pitt, Justin Bieber, David Beckham, a muškarci najviše maštaju o Katy Perry, Lady Gagia, Rihanni, Jennifer Aniston i Riti Ori
5906 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Novo istraživanje pokazuje da više od polovine britanskih muškaraca i žena mašta o seksu s nekim drugim tokom polnih odnosa sa svojim partnerom. Ali, to nije neko koga poznaju - uglavnom se radi o slavnim osobama, piše Daily Star. Nekima neočekivano, čak 62% ispitanih žena priznalo je da maštaju o drugoj osobi, a isto radi i 56% muškaraca.

Žene u Velikoj Britaniji najviše maštaju o zvijezdama kao što su Daniel Craig, Brad Pitt, Justin Bieber, David Beckham i Aidan Turner (koji glumi u britanskoj istorijskoj drami Poldark). Žene tvrde da fantaziraju o zgodnim muškarcima jer ih to napaljuje.

Među imenima slavnih o kojima muškarci najviše maštaju ističu se Katy Perry, Lady Gaga, Rihanna, Jennifer Aniston i Rita Ora.

I muškarci i žene priznaju da se nekad muče da ne razmišljašju o osobama koje znaju tokom seksa s partnerima.

Sajt za upoznavanje saucydates.com pitao je svojih više od 8000 članova o kome najviše razmišljaju tijekom seksa. Oba pola kažu da ponekad razmišljaju o bivšim seksualnim partnerima koji su bili talentovani u krevetu.

Prema tom istraživanju, žene imaju više erotskih fantazija. Više od 50% njih priznaje da maštaju o seksu na plaži ili u hotelu s drugom osobom dok vode ljubav sa svojim partnerom. To je priznalo i 35% muškaraca.

I istraživanje naučnog časopisa The Journal of Sexual Medicine pokazalo je da više od 50% žena mašta o seksu sa strancem. Seksualna terapeutkinja iz New Yorka Cyndi Darnell kaže da se to ne događa jer žele da prevare partnera ili im se on ne sviđa. "Ono što čini fantaziju moćnom je upravo činjenica da je riječ o fantaziji", rekla je za Oprah Magazine.