Učinite seks zanimljivijim: Probajte nekoliko igrica

Svake večeri odaberite fantaziju.. Cilj ove igre nije da morate da ispunite svaku fantaziju, već da bolje upoznate svog partnera
4750 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nakon što ste odgledali sve televizijske serije koje su vam pale na pamet i sa partnerom isprobali sve čega ste se dosjetili, možda je vrijeme da isprobate neku od seksualnih igara.

Ispunjavanje maštarija

Dajte pola sata jedno drugom kako biste zapisali neke od svojih najprljavijih fantazija, one koje još nijeste podijelili jedno s drugim. Zatim te papiriće stavite svako u jednu posudu. Svake večeri odaberite fantaziju iz posude. Cilj ove igre nije da morate da ispunite svaku fantaziju, već da bolje upoznate svog partnera. Ako postoje maštarije koje su sada neizvodive zbog samoizolacije, možete da sastavite spisak želja za vrijeme kada se sve vrati u normalu, piše Metro.

Poker na skidanje

Ova igra je klasik s razlogom. Pravila vjerovatno znate, ali da biste začinili stvari, neka vaš partner odabere koji ćete dio u kom trenutku skinuti. Možete i da napravite i zanimljivu opkladu - ko pobijedi, bira poze u krevetu.

Seks kviz sa obrtom

Zaboravite uopštene kvizove o znanju i isprobajte seksualni kviz. Poenta je u tome da zamijenite novac za nagradu seksualnom uslugom i pokažete svoju takmičarsku stranu. To je dvostruka dobit.

Dijeljenje = dodirivanje

Za svaku tajnu koju podijelite, možete da se međusobno dodirnete. Odredite između sebe koliko ekstremne te tajne treba da budu. Pripazite, ne bi trebalo da forsirate određene tajne ili da se rugate jedno drugom. Poenta je u izgradnji intimnosti i povjerenja.

Bonus video: