Rješenje za zdravlje i dobrobit zasnovano na kvalitetu i inovacijama

Sada u apotekama Tea Medica možete pronaći Advancis suplemente, proizvedene od strane Farmodietice, portugalske kompanije specijalizovane za suplemente

35004 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Advancis
Foto: Advancis

Uravnotežena raznovrsna ishrana predstavlja najbolji izvor životno važnih mikronutrijenata. Međutim, ako se iz nekog razloga imate neku tegobu, želite da ojačate i unaprijedite svoje zdravlje i imunitet, osjećate se umorno ili ste pod stresom korisno je razmisliti o kvalitetnom dodatku ishrani. Pri izboru dodatka ishrani važno je da uzmete u obzir sledeće: vaše doba, uobičajenu ishranu i zdravstvena stanja/problem, a svakako i da odaberete provjerene i kvalitetne dodatke ishrani u vidu suplemenata.

Sada u apotekama Tea Medica možete pronaći Advancis suplemente, proizvedene od strane Farmodietice, portugalske kompanije specijalizovane za suplemente. Advancis linija je rješenje za zdravlje i dobrobit zasnovano na kvalitetu i inovacijama tehnološkog razvoja nutraceutskih proizvoda, odlikuje se pažljivim odabirom bioaktivnih sredstava koja koriste SelfCaps, naprednu tehnologiju LipidCaps , koji je razvio sektor za istraživanje i razvoj kompanije LiqFillCaps, osiguravajući rigoroznu proizvodnju zasnovanu na visokim normama kvaliteta. Pored toga, Advancis proizvodi se nude u SelfCaps-u, koji pružaju različite varijacije kao što su: Povećanje topljivosti bioaktivnih sredstava, Povećanje oralne apsorpcije, Optimizacija oralne bioraspoloživosti i veća efikasnost.

Advancis® je rješenje za zdravlje i dobrobit zasnovano na kvalitetu i inovacijama tehnološki razvijenih nutraceutskih proizvoda.

Advancis proizvodi rezultat su misije stvaranja učinkovitih i inovativnih zdravstvenih formula koje dodaju vrijednost tržištu i postaju dio svakodnevnog zdravog stila života, koji nam je naročito neophodan sada.

Advancis formule temelje se na bioaktivnim agensima prirodnog porijekla, hranjivim sastojcima i standardizovanim biljnim ekstraktima koji pružaju stvarne koristi za ljudsko zdravlje.

Osim što imaju 100% NRV vitamina, uz samo jedan dnevni unos, Advancis formule su ojačane prebiotikom (FOS i GOS i inulin). Ova vlakna sarađuju s ljudskim tijelom kako bi uravnotežili crijevnu funkciju, ojačali imuni sistem i povećali apsorpciju minerala i sintezu složenih vitamina B.

Advancis nudi kompletnu paletu proizvoda proizvedenih prema najvišim standardima. Kategorije proizvoda Advancis uključuju njegu djece, multivitamine i minerale, tonike za mozak, mršavljenje, gastrointestinalnu njegu, imunološku njegu, njegu žena.

Sada sa velikim zadovoljstvom možemo pozdraviti i prisustvo ADVANCIS suplemenata i dodataka ishrani u Crnoj Gori u Tea Medica apotekama.