Je li bolji dosadan ili nikakav seks?

Odgovori na nekoliko dilema koje možete imati u bračnom i seksualnom životu

11253 pregleda 165 reakcija 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tracy Cox je sveprisutni 'guru' seksa u medijima, a najviše voli da dijeli savjete u vezi raznih problema sa seksom. Tako se i ovog puta poduhvatila razrješavanja dilema u braku na svoj karakteristično neuvijen i direktan način.

Recimo, kad ste umorni, treba li da se odlučite za seks ili za odmor? Tracy kaže da odmor birate jedino u situacijama kad ste tako iscrpljeni da ne možete ni da se pomaknete, u svim ostalim slučajevima, seks je rješenje za osvježenje. Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i bolje ćete zaspati.

Ljuti ste na partnera? Treba li da padne seks pomirenja? Naravno, odgovor je da, jer u nekim slučajevima ljutnja služi i kao afrodizijak, tako da ste u teoriji oboje zapravo spremni za seks. Uz to, nakon dobrog seksa svi će problemi izgledati puno manji i ne tako ozbiljni kao što su izgledali prije, prenosi metro-portal.hr

Šta kad vas partner zanemaruje? Smijete li potražiti utjehu sa strane? Tracy ovdje prvo predlaže otvoren razgovor s partnerom, nakon kojeg ćete odlučiti hoćete li ostati nezadovoljeni u vezi, potražiti nešto sa strane ili se rastati od partnera.

Kakav je seks dovoljno dobar? Tracy kaže da je bolji i nikakav od dosadnog, ako to vrijeme kad apstinirate korisno utrošite za nešto pametno. Recimo, dogovorite se da neko vrijeme nećete imati seks, pa će vam nakon apstinencije biti puno privlačniji i zabavniji, a možda i postane bolji.

Bonus video: