Riječi, zahtjevi i primjedbe koje žene mrze iz dna duše

Punoljetan je i zna što mu se sviđa, a šta ne. Već bi trebao da zna da konkretno objasni u kojem smjeru vidi razvoj vašeg odnosa

4234 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ženama može biti podnošljivo kad ih muškarci malo nerviraju, ali ovo su sigurno načini da ih iznervirate malo više...

Nasmij se

Nijeste dobre volje, ali prema njegovim standardima to ne treba da znači da na usnama smije da vam izostane osmijeh. Ponekad nijesu ni svjesni kako je malo nedostajalo da nešto poleti u smjeru njihove glave u trenutku kad to izgovore.

Blati vaš posao

Možda ne zarađujete koliko biste trebali, možda ste na poziciji nižoj od one koju biste trebali da imate prema godinama radnog iskustva i prema onome šta piše u diplomi, ali u okvirima današnjih problema koje drugi imaju na tom području, trebao bi da bude srećan što uopšte radite i imate za plaćanje računa. Osim toga, možda baš volite taj posao, piše Cosmopolitan.

Opisuje izgled drugih žena

Mali komplimenti su razumljivi jer i žene gledaju druge muškarce, ali kad raspreda u nedogled o tome koliko je zgodna...

"To je komplikovano"

Ima li gorih riječi od ovih koje možete čuti kada započnete razgovor o ozbiljnosti vaše veze. Punoljetan je i zna što mu se sviđa, a šta ne. Već bi trebao da zna da konkretno objasni u kojem smjeru vidi razvoj vašeg odnosa.

Razmetanje

Muškarci obožavaju da se hvale svojim ljubavnim umijećem pred drugovima, a izgleda da nekim muškarcima nijesu objasnili da to ne bi trebali raditi pred ženama. Zašto biste mu vjerovali? Osim toga, pravi muškarac nema potrebu da se hvali.

Bonus video: