MORATE ZNATI ŠTA ŽELITE

Ne trošite nerve: Poboljšajte ljubavni život uz samo dva pravila

Normalno je da se u svakom odnosu ponekad pojave problemi, ali kada veza počne da vam donosi više negativnih emocija nego radosti i sreće – vrijeme je da je napustite

7570 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoje dva pravila u ljubavnom životu koja zaista funkcionišu, a mogu ih primjenjivati i muškarci i žene koji žele da poboljšaju svoj emotivni status. Kada se udaljimo od ova dva pravila, trošimo vrijeme i nerve na pogrešne ljude i doživljavamo razočaranja.

Prvo pravilo – odnosi treba da budu laki

Svaki odnos treba da se razvija sa lakoćom – od prvog minuta. Recimo, osoba odmah pokazuje interesovnje za vas, kao i vi za nju. Neko ko vas neće držati u neizvjesnosti, već će vam odmah odgovoriti na poruku. Osoba sa kojim možete otvoreno da komunicirate, bez obmana i pretvaranja. Jednostavno i lako je dobro, Kada zajedno plešete u istom ritmu, sve je lakše. U ovakvim odnosima, čak iako se pojave izazovi, sa lakoćom se r,ešavaju.

Ovo pravilo podrazumijeva da ne pristajete na komplikovane odnose sa osobama koje se pretvaraju, manipulišu, koriste vas, od vas očekuju sve, a ne daju ništa zauzvrat. Svaki težak i komplikovan odnos samo krade vaše vrijeme i energiju. Ne pristajte na ništa manje od onoga što zaslužujete, a to je laka, lijepa, jednotavna i čarobna ljubav.

Drugo pravilo – veza treba da bude zabavna

Kada veza prestane da donosi radost, a počne da budi u vama nervozu, tugu i netrpeljivost – sasijecite odmah problem u korijenu. Ne navikavajte se na svađe, rasprave, igranje igrica, prekore, optužbe… Ovo nije ljubav, već otrovna atmosfera u kojoj vaša duša pati. Normalno je da se u svakom odnosu ponekad pojave problemi, ali kada veza počne da vam donosi više negativnih emocija nego radosti i sreće – vrijeme je da napustite taj odnos i nastavite dalje.

Kada usvojite ova pravila, mnogo ćete lakše pronaći pravog partnera za sebe, jer da biste znali šta želite, morate biti uvjereni šta je ono što nikako ne želite.

Preporučujemo za Vas