MUŠKA POSLA

Znate li? O čemu muškarci razmišljaju neposredno poslije seksa

Dok blaženo ležite u njegovom naručju nakon seksa on će verovatno da zaključi da je definitivno on najbolji tip sa kojim ste ikad spavali

8813 pregleda 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarci su, računa se, jednostavnija bića od žena i oni se ne zamaraju previše razmišljanjem nakon seksa, ili se makar ne bave nekim teškim temama. Ipak, ponekad i u njima proradi taj mali crv sumnje da li su se pokazali kao dobri ljubavnici ili nijesu.

Pitajući snažniji pol u kom smjeru plove njihove misli nakon seksa, upućeni su otkrili listu najčešćih tema.

Kakav sam ja srećnik, upravo sam vodio ljubav

U trenutku kada endorfin i oksitocin počnu da struje njegovim telom, prva pomisao koja prođe kroz glavu muškarca je upravo ta – upravo sam vodio ljubav, kakav sam ja srećnik! Muškarci sebi ne uskraćuju mogućnost da uživaju u trenutku i ne misle ni na šta drugo. Bilo vam teško da to prihvatite ili ne, ali činjenica je da muškarci nemaju naročito visoke standarde kada je u pitanju seks. Dovoljno je da ste vi voljni za to, i on je, najčešče, već spreman.

Da li je i ona uživala?

Ako je veza za jednu veče, muškarac se ne opterećuje naročito ovim pitanjem. Uvijek je bilo i biće muškaraca kojima je stalo samo do njihovog zadovoljstva ali i onih koji su dovoljno empatični i brižni da brinu i za ženino zadovoljstvo.

Da li je stvarno doživela orgazam, ili je odglumila

Lažni orgazmi su postali aktuelna tema, jer sve više žena priznaje da to redovno praktikuje u krevetu. Samim tim ne čudi da muškarci često nakon seksa vrte film u glavi i pokušavaju da odgonetnu da li ste zaista doživeli orgazam u toku vođenja ljubavi ili je sve bila samo gluma.

Da li jedno od nas treba sad da ode?

Kada je reč o vezi za jednu noć, muškarac je u dilemi – ako se sve odigralo kod devojke u stanu, da li ona od njega očekuje da se spakuje i da ode ili? Iako su žene te koje obično vole maženje nakon seksa, mnogim muškarcima to ne prija, i radije bi pokupili svoje stvari što prije i nestali u noći.

Jesam li ja najbolji s kojim je spavala?

Svaki muškarac želi da u očima djevojke sa kojom vodi ljubav bude najbolji. U to nema sumnje. Konkurencija po pitanju testosterona uvijek nekako nađe način da ispliva na površinu. Dok blaženo ležite u njegovom naručju nakon seksa on će verovatno da zaključi, pod utiskom upravo proživljene dobre akcije, da je definitivno on najbolji tip sa kojim ste ikad spavali.

Preporučujemo za Vas