ZA 'MINUT - DVA" SE IDE KOD LJEKARA

Neka vam niko ne priča bajke: Koliko traje seks?

Posljedica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim

11491 pregleda 49 reakcija 20 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dok neke studije su pokazale kako seks u prosjeku traje oko sedam minuta, ugledni stručnjak dr. Harry Fisch specijalizovan za liječenje muških seksualnih problema tvrdi da je čak i to pretjerivanje, prenose mediji.

U istraživanju za svoju novu knjigu ‘Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle’ otkrio je da čak 43 odsto parova u prosjeku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne ‘krivce’ za to navodi muškarce, jer se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 odsto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

"Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke", rekao je Fisch.

Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam dva minuta od početka seksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebali da posjete ljekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u prosjeku vode ljubav dva puta na sedmično, a posljedica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim.

Preporučujemo za Vas