Izbjegavajte ova četiri tipa muškarca: Ne donose ništa dobro

Sa nekim ko uvijek traži izgovore za svoje postupke, vjerovatno nećete imati svijetlu budućnost

6958 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Naravno da ne postoje univerzalna pravila o biranju partnera, ali postoje ponašanja koja žene mogu upozoriti na muškarce sa kakvima je uspostavljanje veze gubljenje vremena - nikada sa takvima neće biti srećne.

1. Žrtva

On sebe uvijek vidi kao žrtvu svega i loš rezultat, naravno, nikada nije njegova krivica. Mogao bi bolje ako bi drugi radili ovo ili ono... Voli da se drži prošlosti i razotkriva greške drugih, a da nikada ne pokuša da ispravi svoje nedostatke. Nije mudro upuštati se u vezu sa nekim ko će uvijek upirati prstom u vas. Brzo ćete se umoriti od nekoga ko krivi čak i vozača autobusa što kasni na posao.

2. Kritičar

Ne govorimo o čovjeku koji bi vas kritikovao, on kritikuje sebe. Uvijek se žali da nije dobar kao vi, njegovi vršnjaci, saradnici, prijatelji... Pronalazi sebi hiljade mana, ali pritom nikada ništa ne čini da se popravi.. Sve se zaustavlja na kritikovanju samog sebe. Kada hiljadu puta čujete koliko je vaš partner loš, glup, nekompetentan, vjerovatno će vam dosaditi da ga ubjeđujete u suprotno. Naročito kad se uvjerite da nema namjeru da mijenja bilo šta što mu smeta.

3. "Bar nisam..."

Kao i „žrtva“, ovaj čovek nikada neće prihvatiti krivicu i izviniti se, već će reći da barem nije učinio nešto gore. Uvijek će se porediti sa nekim ko je uradio mnogo gore stvari od njega i dok ima takvih, ne treba ništa da popravlja. Sa nekim ko uvijek traži izgovore za svoje postupke, vjerovatno nećete imati svijetlu budućnost.

4. Samoljubiv

Čovek koji je zagledan samo u sebe ne može da dijeli ljubav sa vama jer je sve troši na sebe. Očekuje da budete srećni što ste u vezi sa njim (jer je tako sjajan), često se hvali i naravno sve se vrti oko njega. Samoljublje je apsolutno neophodno, problem je kada ide daleko preko granice. Takvom čovjeku nije potreban partner, već samo neko ko će provesti noć hvaleći ga i podsećajući koliko je izvanredan. Nepotrebno je reći da se vaša dostignuća u takvoj vezi neće ostvariti i da mu neće ništa značiti.

Bonus video: