Sedam zabranjenih: Sa kim ne treba da imate seks

Potražite sreću i zadovljstvo na dugom mjestu

12951 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoji sedam kategorija ljudi sa kojima nikada ne bi trebalo da imate seksualne odnose. Koliko god vam se činili privlačni i neodoljivi, ako spadaju u jednu od ovih grupa, bolje je da se ohladite i odete na drugu stranu.

Partnerka ili partne vašeg prijatelja

Povezivanje sa partnerom prijatelja je garancija problema. Ne samo da ćete biti upleteni u iscrpljujući ljubavni trougao, već ćete izgubiti prijateljstvo, imaćete ogromnu grižu savjesti i vaši drugi prijatelji će izgubiti povjerenje u vas. Ovo se odnosi na bivše partnere.

Neko ko te ne voli

Sigurno je nevjerovatna, divna osoba i umirete od želje da budete sa njim ili njom, ali ako vam ne uzvrate, bolje je da odete. Primijetićete njihovu nezainteresovanost između čaršava i imaćete utisak da vam čine uslugu, prenosi Krstarica.

Neko ko ti se ne sviđa

U ovom trenutku ste na drugoj strani jednačine. Nećete uživati u sastanku na isti način, i naravno zažalićete čim završite sa njim/njom. Takođe, treba da uzmete u obzir da će on ili ona možda željeti da ponovi iskustvo i biće krajnje neprijatno reći „hvala, ali ne“.

Šef/šefica

Da, zna se da mnogi maštaju o spavanju sa svojim pretpostavljenim, jer moć privlači, zavodi i očarava, ali ako dozvolite sebi da odete u krevet sa šefom, kajaćete se. U početku će izgledati da je sve savršeno, ali će doći vrijeme kada će se lično i posao pomiješati. Napetost će biti neprijatna. U stvari, može doći do tačke u kojoj je situacija toliko nezgodna da ćete na kraju ostati bez posla.

Bivši partneri

Veoma je česta greška spavati sa bivšim partnerom, čim se ukaže prilika. Ostavljanje tih vrata otvorenima može izazvati emocionalnu zavisnost i čak uticati na vaše samopoštovanje. Zato je najbolje ne pasti u iskušenje. Nije važno koliko vam je dobro u krevetu. Zapamtite da se veza završila s razlogom.

Oženjen/Udata

Ako želite da budete nesrećni i da uvijek živite skriveno, imajte seks sa nekim ko je u braku. Možda vam se čini uzbudljivo, ali biti druga opcija nikada nije prijatno. Male su šanse da ćete prekinuti vezu u dobrim odnosima, pa ćete dane provoditi čekajući da oni okončaju brak. Što, najvjerovatnije, nikada neće učiniti.

Cimeri

Bliskost može dovesti do odnosa sa cimerom ili cimerkom. Ali to morate izbjegavati. U početku će izgledati praktično i zabavno, ali sve će postati komplikovano. Ako je u pitanju samo dobar seks, da li možete da podnesete da je/ga vidiš sa nekim drugim? A u slučaju da želite da pokušate nešto ozbiljnije, da li želite da započnete vezu tako što ćete odmah živjeti sa tom osobom?