Žene u seksu žele i ovo: Tako jednostavno, kad muškarac zna

Tri jednostavne stvari koje žene žele u seksu, a muškarci često nisu svjesni toga

11049 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vođenje ljubavi ne treba da bude nikakva nauka, ali istraživanja pokazuju da se žene potajno nadaju nekim stvarima, a muškarci nisu svjesni toga. Zato nisu na odmet male smjernice oko tih jednostavnih detalja koji mogu da učine mnogo.

Na sajtu Your Tango pišu čemu bi to muškarci mogli više da se posvete u krevetu za obostrani užitak.

Više kontakta očima

Iskustvo pokazuje da se žene žale da ih muškarci ne gledaju dovoljno u oči. Žena se osjeti izostavljeno iz svega ako on sve vrijeme žmuri ili gleda u njeno tijelo. Zbog toga može da se osjeti bezvrijedno.

Kontakt očima je među najintimnijim potezima koji muškarac može da uradi tokom seksa. I toga ne treba da se plaši, posebno jer će ženi značiti mnogo.

Ne bježite od njene reakcije poslije seksa

Seks je za žene često filter za stres, oslobađanje od starih rana, pa se desi da ona poslije seksa zaplače ili se zasmije, učini nešto njemu pomalo neočekivano. Seks lako može da stvori jaku emotivnu povezanost i žene mogu da reaguju na to u trenutku.

Muškarac to ne treba da osuđuje, već treba da ostane uz partnerku dok prolazi kroz taj emotivni talas.

Budite otvoreni za još

Zabluda je da je svakoj ženi posle dostizanja vrhunca dosta seksa. Zato nije loše da ostanete zajedno u krevetu poslije seksa jer se tada iznova otvaraju nova vrata ženske erotične prirode. Žene u tim trenucima bliskosti otvaraju svoje tijelo, um i duh. A to će svakako produbiti vašu povezanost.

Bonus video: