Pet neobičnih seksi snova: Nije dobro sanjati orgije - Vijesti.me
SAN I JAVA

Pet neobičnih seksi snova: Nije dobro sanjati orgije

Snovi povezani s bivšim nijesu znak da treba da mu se javite, orgije u snovima zapravo su teško upozorenje

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

“Većina seksi snova gotovo nikad nije povezana s ljudima u njima nego s onim problemima koje ti pojedinci predstavljaju za tebe”, objasnila je Lauri Loewenberg. Zapitajte se: na šta prvo pomisliteš kad zamislite tu osobu? Šta se kod nje najviše ističe? Ludi smisao za humor? Čvrsti stav? Upravo su to stvari koje tvoja podsvijest na ovaj način pokušava da unese u tvoj život. Cosmopolitan donosi pet seksi snova, i njihovo značenje.

Kada su tvoji seksi snovi sa...

1. ... nekim koga ne možeš podnijeti (recimo, bivši)

Da, ovo je praktično noćna mora, i to ona koja se često događa. Bez obzira na to šta vam prolazi kroz glavu, snovi povezani s bivšim nijesu znak da treba da mu se javite... “Ti snovi bave se onim što ste osjećali dok ste još bili zajedno - strast, žudnja, uzbuđenje”, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg. Vrijeme je da tu istu energiju unesete u svoju trenutnu vezu ili pronađete novi način traženja društva. “Ako nije riječ o bivšem, podsvijest ti poručuje da je vrijeme da se ponovo povežeš s tom osobom”, kaže Loewenberg. “Vrijeme je da se riješiš nepotrebne mržnje.”

2. ... potpunim strancem

Priča o misterioznom ljubavniku drugi je u nizu najčešćih seksi snova. “Iako o tome ponekad volimo da sanjamo, ovaj san ne znači da sanjaš o nekome ko čeka da mu padneš u zagrljaj”, objašnjava Loewenberg. “Riječ je o dijelu tebe koji pokušavaš da upoznaš.” Drugim riječima, vrući snovi sa sablažnjivim ljubavnikom mogu predstavljati tvoju potrebu za većim samopouzdanjem… Nešto što bi definitivno imala osoba dovoljno spontana za seks s potpunim strancem."

3. ... kolegom ili šefom

Viđaš ih svaki dan pa nije čudno da ti tu i tamo banu u snove. Ipak, postoji razlika između toga je li riječ o šefu ili nekome niže rangiranom, tako barem kaže Loewenberg. Ako radiš za njega, onda je vrlo vjerojatno riječ o borbi za moć. Pomozi sebi tako što ćeš pronaći nešto na čemu možete sarađivati. S druge strane, ako su tvoji snovi bili s nekim ko je na poslu ispod tebe, razmisli o tome šta ti pružaju na radnom mjestu. Ako je riječ o asistentu koji ti pomaže da održavaš život u savršenom redu, mozak ti vrlo vjerojatno pokušava reći da je vrijeme da se sabereš.

4. ...profesorom

Ako je riječ o profesoru koji ti se dopadao tokom školovanja, onda je to jednostavno ono što i misliš da jeste– ispunjena seksualna fantazija (barem donekle).  Ali, ako je riječ o profesoru koji ti je u sjećanju ostao kao zastrašujuć ili užasan, prisjeti se predmeta koji ti je predavao. “Ako je riječ o profesoru maternjeg ili stranog jezika, to znači da tvoj um ima potrebu za radom na komunikaciji”, objasnila je Loewenberg. “Ako je riječ o matematici, možda je vrijeme da se posvetiš rješavanju financijskih problema.”

5. …gomilom ljudi

Iako se možda čine super zabavnima, orgije u snovima zapravo su teško upozorenje da te muči mnogo toga. Drugim riječima, psihički ste preopterećeni, i to se ogleda u velikom broju partnera, odnosno djelova tijela. Loewenberg savjetuje da je krajnje vrijeme za generalno čišćenje svih područja tvog života, počevši od onih koji ti izazivaju najveći stres. Tu i tamo za vikend ostani kod kuće ili priušti sebi mali godišnji odmor.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Ljubav i seks