Sve drugo je manje važno: Tri osnovna savjeta za odličan seks - Vijesti.me
SAMO OPUŠTENO

Sve drugo je manje važno: Tri osnovna savjeta za odličan seks

Prečesto mijenjanje poza dovodi do razbijanja ritma seksualnog odnosa, a samim tim i do smanjivanja požude

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Svakodnevno ste bombardovani savjetima za bolji seks? Ne možete zapamtiti stotine savjeta koje ste pročitali samo tokom posljednjeg mjeseca? Bez brige, za dobar seks nije potrebno znati sve te savjete, dovoljna su samo tri osnova i seks će vam biti više nego dobar, piše Men's Health.

Opuštenost

Opuštenost je nešto najvažnije u cijeloj ovoj priči. Čitajući mnogobrojne savjete vrlo brzo ćete se opteretiti razmišljanjem o prevelikom broju stvari koje morate da 'odradite' u krevetu. A kada partnerka vidi da nijeste opušteni, da ste napeti, ni ona se neće opustiti. Seks bi trebalo da bude igra, ugodna igra, zbog toga se opustite prije „akcije“, nasmijte se, radite šta god vas oboje opušta. Isključite mozak i budite spontani. Nemojte misliti koju pozu morate da probate, šta morate da uradite sa rukom… Samo se prepustite strasti i sve ćedoći na svoje mjesto.

Požuda

Kada pitate prijatelja zašto nije bio sa nekom djevojkom za koju ste sigurni da bi bili odličan par, najčešći odgovor je: “nema hemije”. Kao i u dobroj vezi i u seksu mora postojati ta hemija i požuda među partnerima. SBudući da sigurno osjećate želju za svojom partnerkom, potrudite se da i ona ne izgubi požudu prema vama. Barem se potrudite da smanjite pivski stomak (ili ga spriječite ukoliko ga nemate), a vježbanje dobro dođe i radi kondicije i izdržljivosti. Takođe, pripremite partnerku i u krevetu kako bi stvarno poželjela vatreni seks, potrudite se…

Prirodnost

Zar je potrebno isprobati baš svaku pozu iz Kama Sutre za jedno veče? Prečesto mijenjanje poza dovodi do razbijanja ritma seksualnog odnosa, a samim tim i do smanjivanja požude. Nemojte da komplikujete, već se držite osnova. Ako ste pronašli jednu pozu u kojoj oboje uživate, nemojte je mijenjati sve dok ona ne stigne do vrhunca. Najbolji savjet u seksu koji vam neko može dati jeste da budete prirodni i da osluškujete partnerovo tijelo, jer kada jednom naučite da slušate njene uzdahe vidjećete koliko ćete biti opušteni i koliko će sve ići svojim tokom, a seks će biti nevjerovatan.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Ljubav i seks