Lidija Đukanović u kampanju sa dijamantima od preko 15.000 eura

Supruga trenutnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovica pojavila se na predizbornom skupu u Nikšiću noseći skupocjenu Cartier ogrlicu sa krstom

53977 pregleda 194 komentar(a)
Lidija Đukanović u Nikšiću, Foto: youTube/vibrer
Lidija Đukanović u Nikšiću, Foto: youTube/vibrer

Alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsjedničke izbore. To je prvi put da se dugogodišnja prva dama Crne Gore aktivno uključila u kampanju svog supruga.

Lidija Đukanović
foto: youTube/vibrer

Više puta do sada u raznim prilikama Lidija Đukanović je privukla pažnju zato što je na sebi imala izuzetno skupu odjeću ili modne dodatke. Ovoga puta nosila je dijamantsku ogrlicu Cartier, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 eura.

Lidija Đukanović
foto: youTube/vibrer

Ona je kazala da je predstojeći drugi krug izbora posebno važan "zbog naše djece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo ostaviti našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci". Dodala je da žene "kao majke, sestre, domaćice, mogu mnogo da urade i pomognu" da prestanu problemi koji nas muče.

Lidija Đukanović
foto: youTube/vibrer

Prosječna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori je bila 757 eura, što znači da se Cartier dijamantska oglica može kupiti za oko 20 prosječnih plata.

Bonus video: