Golišavi anđeli na pisti u Gradu svjetlosti

Ipak, strah od napada, nije spriječio organizatore da otkriju spisak djevojaka koje će prošetati pistom u Gradu svjetlosti, a portal Wonderwall otkrio je koje manekenke su uspjele da ostvare san o kojem maštaju sve njihove koleginice širom svijeta
85 pregleda 0 komentar(a)
Revija Victoria's Secret-a
Revija Victoria's Secret-a
Ažurirano: 06.11.2016. 17:12h

Za ljubitelje mode bliži se jedan od najbitnijih događaja, godišnja revija najpoznatijeg brenda za donji veš “Victoria's Secret”, koja je zakazana za 5. decembar. Ove godine, informacije o datumu i mjestu održavanja, objavljene su sa zakašnjenjem, a razlog za to je strah od potencijalnih terorističkih napada, s obzirom na to da je lokacija revije Pariz.

Ipak, strah od napada, nije spriječio organizatore da otkriju spisak djevojaka koje će prošetati pistom u Gradu svjetlosti, a portal Wonderwall otkrio je koje manekenke su uspjele da ostvare san o kojem maštaju sve njihove koleginice širom svijeta.

Džasmin Tukis, 25-godišnja manekenka peti put će ponijeti krila anđela na ovogodišnjoj reviji, a uz to, dobila je najveću čast da obuče "fantasy" brushalter vrijedan tri miliona dolara. Ovaj komad veša ukrašen je dijamantima i smaragdima, koji su pričvršćeni za 18-karatno zlatno.

Pored ove vijesti, mnoge je oduševilo i to što će u 2016. godini prvi put na reviji Vicotria's Secret prošetati dvije sestre, a u pitanju su Bela i Điđi Hadid. Dok je Beli ovo prvi put da prošeta pistom u donjem vešu čuvenog brenda, Điđi ima iskustva, jer je isti zadatak imala i prošle godine.

Njima će se pridružiti i Tejlor Hil (20) koja je i prethodne dvije godine bila Viktorijin anđeo, ali i Lili Oldridž koja je 2015. nosila "fantasy" brushalter, a kojoj će ovo biti osmi put da ponese skupocjeni donji veš na pisti.

Iako je Džozefin Skrivers već tri puta učestvovala na ovom prestižnom šouu, ove godine će i zvanično postati Viktorijin anđeo, a uz nju će biti i veteranke Alesandra Ambrozio i Adrijana Lima, zatim 25-godišnja Sara Sampajo, koja je debitovala 2013. i najbolja prijateljica pjevačice Tejlor Svift, Marta Hant.

Prvi put na pisti, za potrebe Victoria's Secret brenda naćiće se Džordžija Fuler, Zuri Tibi, Megan Vilijams, Alana Arington, Kamila Rouv, Bruk Peri, Lais Oliveira, Luma Grote, Herijet Pol i Megi Lein.

Modnom pistom u francuskoj takođe će prošetati i Lais Ribeiro, Stela Maksvel, Romi Stridž, Elsa Hosk, Džoana Smols, Marija Bordžis, Devon Vindzor, Šanina Šajk, Izabel Gular, Kejt Grigorijeva, Barbara Falho, Lu Ven, Bridžet Malkolm, Leomi Anderson, Sindi Bruna, Vitalina Sidorkina, Valeri Kofman, Su He, Lejla Nda, Flavija Lućini, Sejn Vajolet, Danijela Braga, Keli Gejl, Ming Ksi, Džordana Elizabet i Irina Šarapova.

Bonus video: