Tea Babić mis Crne Gore

Izbor za mis Crne Gore održan je u hotelu Moskva u Budvi
523 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2016. 16:45h

Devetnaestogodišnja Tea Babić iz Podgorice proglašena je za mis Crne Gore i predstavljaće našu državu naredne godine na takmičenju za najljepšu ženu svijeta.

Titula prve pratilje pripala je Adeli Zoranić iz Bara, dok je Kotoranka Marijana Lalošević proglašena drugom pratiljom.

Vesna Jugović predsjednica kompanije Miss Yu, koja je organizovala takmičenje kazala je da nikada nije prisustvovala takmičenju gdje je odluka žirija bila tako usaglašena.

U prvih pet, od 12 finalistkinja, po ocjeni žirija ušle su i Podgoričanka Stela Buraznović i Kotoranka Mina Bućin.

Babićka, studentkinja Pravnog fakulteta, bila je najljepša i po ocjeni novinarskog žirija, pa joj je dodijeljena tutula Miss fotogeničnosti, a proglašena je i zaštitinim licem hotela ”Moskva”.

”Nisam očekivala tri nagrade, stvarno sam oduševljena, ne može se opisati osjećaj. Na takmičenju sam stekla dobre prijatelje, mi se djevojke nijesmo međusobno posmatrale kao konkurencija. Nije bilo ljubomore ni zavidnosti, pripremale smo se u divnom okruženju”, kazala je Babić za ”Vijesti” nakon proglašenja.

Ona je kazala da ima punu godinu da se pripremi za mis svijeta 2017.

”Želim da se dokažem da sam zaslužila da nosim ovu krunu i da se potrudim da Crnu Goru predstavim u najboljem mogućem svjetlu”, kazala je Babić.

Slava je kako je kazala neće promijeniti.

”Ja ću uvijek ostati ista”, kazala je Babić koja vjeruje da će postati advokatica.

Po ocjeni stručnog žirija, titule Mis internet i Mis šarma dodijeljene su petnaestogodišnjoj Nikšićanki Ani Radovanović, dok je stipendija podgoričkog UDG , po ocjeni profesorskog žirija pripala Baranki Mariji Kolinović.

Takmičenje je u organizaciji beogradske kompanije Miss Yu i Miss Monte održano u novotvorenom luksuznom budvanskom hotelu Moskva, a u zabavnom programu nastupila je pop pjevačica Andrea Demirović.

Galerija

Bonus video: