Čitaoci portala odlučili: Najljepša Adela Zoranić

Portal “Vijesti” predstavio je 12 djevojaka, a naši čitaoci su svojim glasaovima odlučili da je favoritkinja Baranka Adela Zoranić
725 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2016. 19:39h

Zvaničan izbor za mis Crne Gore, održaće se sjutra (29. oktobar) u hotelu Moskva u Budvi, sa početkom u 15:30 sati, a za titulu najljepše nadmetaće se 12 finalistkinja, koje su izabrane na kastinzima u organizaciji MissYu agencije.

Portal “Vijesti” predstavio je 12 djevojaka, a naši čitaoci su svojim glasaovima odlučili da je favoritkinja Baranka Adela Zoranić.

Adela je dobila 517 glasova, dok je drugoplasirana sa 204 glasa bila Martina Božinović. Treće mjesto, po izboru naših čitalaca, zauzela je Tea Babić, sa 121 glasom.

Upoznajte djevojke:

1. Mina Bućin (16), iz Kotora, učenica Kotorske gimnazije. Voljela bi da upiše Fakultet za dizajn enterijera. U međuvremenu se bavi manekenstvom i na to gleda kao na hobi, a u tenisu je bila druga u Crnoj Gori, na Državnom takmičenju.

“Moja očekivanja su velika, ali i konkurencija je jaka, pa ćemo vidjeti šta će biti. Ima dosta lijepih djevojaka. Pozitivna trema uvijek postoji. Prijavila sam se da bih upoznala nove djevojke, družila se sa njima, a sve ovo je i novo iskustvo za mene, pa sam željela da vidim šta će me očekivati u budućnosti ako prođem dalje”.

2. Anja Goranović (19) iz Nikšića, studentkinja Ekonomskog fakulteta. U svijetu modelinga uzor joj je Alesandra Ambrosio, a želi da postane nezavisna i uspješna poslovna žena. Bavila se plesom i trenirala odbojku i tenis.

“Prijavila sam se za izbor za mis Crne Gore, da bih stekla nova iskustva i upoznala nove djevojke koje će se takmičiti i naravno da bih dobila neku od titula. Za sada postoji samo pozitivna trema. Očekivanja su velika, naravno ako bih osvojila neku od titula to bi mi otvorilo mnoga vrata, ne samo u svijetui mode već i u drugim sferama pošto namjeravam da budem menadžer i to bi mi olakšalo budući posao”.

3. Stela Burzanović (23) iz Podgorice, budući magistar Poslovne psihologije i menadžmenta. Omiljena knjiga: ”Kako izliječiti svoj život” Lujze Hej. Njen uzor u životu je prvi umjetnički fotograf Crne Gore i žena neobične samostalnosti i snage na početku Xxvijeka, Princeza Ksenija, ćerka kralja Nikole.

“Više sam se prijavila na nagovor svojih roditelja, jer sam po struci psiholog. Tako da je sve ovo jedno veliko iskustvo za mene, naročito u modi, jer nas predvodi uspješan tim. Treme uglavnom nema, a ako je i prisutna to je uglavnom ona mala pozitivna”.

4. Adela Zoranić (20) iz Bara, studentkinja je Lučkog menadžmenta. Bavila se modelingom u Italiji i radila za brojne velike kreatore, prije svega Roberta Kavalija.

“Prijavila sam se da bih stekla neko novo iskustvo. Poslije takmičenja očekujem mnogo toga da naučim. Imala sam iskustva u modelingu, ali ovo je nešto potpuno novo. Tremu nemam, od takmičenja očekujem što bolji plasman”.

5. Tamara Miljević (18) iz Tivta, učenica Srednje ekonomske škole. Uzor joj je njena baka Ranka, koja je Tamaru učila da su njeni preci zajedno sa Arsenijem Čarnojevicem u XVII vijeku izbjegli iz Crne Gore u Pakrac.

“Prijavila sam se na izbor na mis Crne Gore zbog novog iskustva, ali i da bih pokušala da osvojim jednu od titula. Tremu nemam”.

6. Martina Božinović (17) iz Tivta 17, uči Pomorsku školu u Kotoru. Želi da postane glumica, jer je već amaterski glumila u nekoliko filmova, spotova i reklama.

“Nakon samog izbora planirala sam da nastavim da se bavim modelingom i da radim revije. Cilj mi je da se predstavim na što bolji način. Naravno imam tremu”.

7. Tijana Ćetković (17) iz Kotora, učenica Srednje ekonomske škole. Želja joj je da upiše dizajn ili arhitekturu. U slobodno vrijeme svira gitaru, a hobi joj je skijanje na vodi.

“Prijavila sam se da bih vidjela koliko daleko mogu stići, zato što nikada ne znate dok ne probate. Tremu imam, a što se tiče očekivanja, konkurencija je velika, pa je zato veliki uspjeh biti među finalistkinjama. Nisam se ranije oprobala u svijetu modelingu”.

8. Marija Magdalena Kolinović (17) iz Podgorice, učenica Srednje ekonomske skole. Radi uporedo dva posla da bi olakšala život sebi i svojoj majci. Želja joj da upiše Fakultet za državne i evropske studije. Uzor u životu joj je njen otac Ratomir koji je “mnogo stvorio, sam, sve – ni iz čega”.

“Dugo godina se bavim modelingom, ali je ovo novo iskustvo za mene i nešto potpuno drugačije. Što se tiče konkurencije, veoma mi je drago što prema nijednoj djevojci nemam takav stav, sve ih cijenim i poštujem, a što se tiče treme, ona je pozitivna”.

9. Ana Radovanović (15) iz Nikšića, učenica Gimnazije “Stojan Cerović”. Želi da postane anđeo brenda Victoria's secreti, zato joj je uzor supermodel iz Portugala – Sara Sampaio. Omilena knjiga – Dnevnik Ane Frank. Završila je nižu muzičku školu i svira klavir. Pjeva u hloru i pleše folklor kao moderni ples.

“Očekujem prije svega dobar provod i lijepu atmosferu, ali i jednu od titula. Nemam tremu i prijavila sam se jer želim da se izborim za svoje mjesto u svijetu modelinga i takođe da nešto naučim”.

10. Tea Babić (19) iz Podgorice, studentkinja Pravnog fakulteta. Želi da postane advokat, a hobi joj je modeling u kojem ima iskustva, jer je u Milanu radila revije. Uzor joj je njena porodica koja ju je usmjeravala ka otkrivanju njenih talenata.

“Prijavila sam se jer želim da se oprobam u nečemu novom, smatram da je ovo iskustvo koje ćemo svi pamtiti. Naravno ovdje smo svi naučili nešto novo. Što se tiče očekivanja, željela bih da pobijedim, ali sve cure su stvarno lijepe, svaka ima svoje kvalitete i posebna je na svoj način pa ćemo vidjeti”.

11. Marijana Lalošević (20) iz Kotora, studentkinja Menadžmenta u Pomorstvu. Uzor u životu joj je njen otac koji je kao invalid sve uspio da postigne u životu. Želi da bude carinik ili špediter u pomorstvu. Omiljena knjiga – Ženski rodoslov, Ljiljane Habjanović Đurović. Voli muziku i putovanja. Završila je Muzičku školu, svirala je saksofon i gitaru uporedo i osvojila je specijlnu nagradu na takmičenju Zlatna lira.

“Voljela bih, naravno, da pobijedim zato sam se i prijavila, tačnije prijavili su me roditelji zato što misle da imam neobičnu ljepotu. Ali konkurencija je veoma jaka i sve djevojke su lijepe i imaju svoje kvalitete. Imam malu tremu”.

12. Tamara Simanić (22) iz Nikšića, studentkinja Ekonomskog fakulteta. Trenutno je instruktor modernog plesa i mažoret sporta. Želja joj je da postane profesor ili da se bavi menadžmentom.

“Voljela bih da dobijem neku od titula, ali ako do toga ne dođe, neću to smatrati neuspjehom, jer je i ovo do sada za mene uspjeh. Sada nemam tremu, ali će je sjutra sigurno biti. Jedan od razloga zašto sam se prijavila je da bih se oprobala u svijetu modelinga, a ovo je idealna prilika za to, mada mi scena nije strana, jer se dugo godina bavim plesom”.

Galerija

Bonus video: